banner94

AZERBAYCAN'DAN KIZILCAHAMAM'A ZİYARET

Azerbaycanlı bürokraktlar ilçemizde bulunan Hocalı Anıt Müzesi'ni ziyarette bulundular.

AZERBAYCAN'DAN KIZILCAHAMAM'A ZİYARET

Azerbaycanlı bürokraktlar ilçemizde bulunan Hocalı Anıt Müzesi'ni ziyarette bulundular.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Şubat 2017 Cuma 00:21
650 Okunma
AZERBAYCAN'DAN KIZILCAHAMAM'A ZİYARET
Azerbaycan Bakanlar Kurulu Üyesi ve Devlet Göç Hizmeti İdaresi Başkanı Firudin Nebiyev, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Faiq Bağırov, Azerbaycan Konsolu Shohrat Mustafayev, beraberlerindeki heyet ile birlikte Hocalı Anıt Müzesi'ne ziyarette bulundular.

Heyeti Hocalı Anıt Müzesi önünde Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Kemal Öztürk, Songül Ergelen, Günaydın Yüce, Hamis Tüfekçi ve Murat Can karşıladı.

Ziyarete gelen heyet, Hocalı Anıt Müzesi'ni gezerek anıta çiçek bıraktılar. Ardından Azerbaycan Bakanlar Kurulu Üyesi ve Devlet Göç Hizmeti İdaresi Başkanı Firudin Nebiyev, müzede bulunan anı defterine yazdı. bıraktılar. Ardından Azerbaycan Bakanlar Kurulu Üyesi ve Devlet Göç Hizmeti İdaresi Başkanı Firudin Nebiyev, Türkiye'de ilk defa Kızılcahamam'da olan müzenin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca heyetle Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan anma programı için de görüşmeler yapıldı.

Belediye Başkanı Muhittin Güney, misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 03.02.2017 00:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26