banner94

ASYANIN YENİ İŞLETMECİSİ BELLİ OLDU

Kızılcahamam'ın Markası Haline Gelen Asya Termal Otel konuşulanlar bugün yapılan toplantı ile aydınlığa kavuştu.

ASYANIN YENİ İŞLETMECİSİ BELLİ OLDU

Kızılcahamam'ın Markası Haline Gelen Asya Termal Otel konuşulanlar bugün yapılan toplantı ile aydınlığa kavuştu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Ağustos 2015 Çarşamba 00:18
3791 Okunma
ASYANIN YENİ İŞLETMECİSİ BELLİ OLDU

Kızılcahamam'ın Markası Haline Gelen Asya Termal Otel konuşulanlar bugün yapılan toplantı ile aydınlığa kavuştu.

2004 yılında hizmete açılan ve Türkiye'nin en çok yatak kapasitesi olan oteller arasında yer alan Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri Hükümet ile yaşanılan sorunlar nedeni ile satışa çıkarıldı. Asya Ortaklı Tuna Gayrimenkul tarafından satışa çıkarılan Tesise Kızılcahamam'dan taliplilerin olduğu söylenmişti. Tesisin sıkıntılarının giderilmesini bekleyen yerli yatırıcılar tam 1,5 yıl sonra tesisi satın aldı.

Tesisin Yeni sahipleri ve Yeni İsmi

Asya Termal Tesislerini devralan yeni yönetim Kurulu Başkanı Kızılcahamam İş adamlarından Ali Yeşil otel binasında toplantı düzenledi.

Toplantıya; Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye meclis üyeleri Tesis Ortakları ve basın mensupları katıldı. Asya termal tesisleri ile ilgili merak edilen konularda bilgilendirme yapan Ali Yeşil tesisin isminin LİNA TERMAL TURİZM olarak değiştirdiklerini dile getirerek Tesise İşadamlarından Ali Yeşil, Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan'ın  ortak olduğunu duyurdu.

Kızılcahamam Lina Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu belirten Ali Yeşil Tesis için 1,5 yıl süren beklediklerini ve daha devir işlemlerinin tam olarak tamamlanmadığını belirterek, Yönetici olarak çalışanların dışında çalışan personelde değişiklik yapılmayacağını vurguladı. Yeşil Otel'in devre mülklerle birlikte 3,500 yatak kapasiteye sahip olduğunu dile getirerek Kızılcahamam'ı marka yapan bu tesisin sahibi biz değil Kızılcahamam'dır dedi.

Ak Parti Kızılcahamam kampları kaldığı yerden devam edecek

Lina Termal Tesis için düşüncelerini ve ilk etapta yapılacakları anlatan Başkan Ali Yeşil devir işlemleri tamamlandıktan sonra geniş katılımlı bir toplantıda düzenleyeceklerini belitti. Toplantıda söz alan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney; Tesisimizin yeni ortaklarına hayırlı olmasını diliyorum diyerek geleneksel Ak Parti Kızılcahamam kamplarının kaldığı yerden Kızılcahamam'da devam etmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi.

























Son Güncelleme: 05.08.2015 08:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mevlut yılmaz 2015-08-05 09:39:19

allahcc utandırmasın hayırlı işler versin

Avatar
mevlut yılmaz 2015-08-05 09:41:41

ilçemizin değerlerine değer katan sn ali yeşil ve ortaklarına başarılar

Avatar
zekerya ünsal 2015-08-06 15:26:21

hayırlı uğurlu olsun cenabı mevlam iyi hizmetlerde kulanmayı nasip etsin

Avatar
Veysel BAYRAM 2015-08-18 00:18:55

AK PARTIYi tekrar KıZILCAHAMAM kazandıran herkese başarı dileklerimle teşekkür ederim yetmez ALLAH (c.c) razı olsun

Avatar
kemal gümüş 2015-08-20 22:13:23

hayırlı olsun

banner89

banner83

banner26