banner94

ASİSTAN YETİŞTİRİLECEK

“KIZILCAHAMAM DOĞA, JEOPARK VE KIRSAL TURİZM PROJESİ” açılış toplantısı Kızılcahamam Hakimevi konferans salonunda 3 Eylül 2015 tarihinde yapıldı.

ASİSTAN YETİŞTİRİLECEK

“KIZILCAHAMAM DOĞA, JEOPARK VE KIRSAL TURİZM PROJESİ” açılış toplantısı Kızılcahamam Hakimevi konferans salonunda 3 Eylül 2015 tarihinde yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Eylül 2015 Perşembe 11:09
727 Okunma
ASİSTAN YETİŞTİRİLECEK

“KIZILCAHAMAM DOĞA, JEOPARK VE KIRSAL TURİZM PROJESİ”   açılış toplantısı Kızılcahamam Hakimevi konferans salonunda 3 Eylül 2015 tarihinde yapıldı.

Projede Kızılcahamam yöresindeki turistik organizasyonların yenilikçi teknolojilerin de desteği sağlanarak geliştirilmesi ve tanıtılması amaçlanmaktadır.

Bölgede bulunan doğal, kırsal ve jeolojik kaynakların turistik ürüne dönüştürülmesi ile birlikte bölge halkının ekonomik faaliyetlerine de katkı sağlanacak, yeni istihdam alanları açılacaktır. Ayrıca bölgede bulunan doğal ortamın çeşitli düzenlemelerle engelli bireylerin kullanımına açılması da projenin bir diğer önemli amacıdır.

9 ay süreyi kapsayan proje 209.160 TL bütçelidir.

Proje başvuru sahibi Kızılcahamam Kaymakamlığı’dır.

 Proje ortakları; 

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılcahamam Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi

İştirakçiler;

Jeolojik mirası koruma derneği, Kızılcahamam engelliler derneği, Türkiye milli sağlık ve doğa bilimleri derneği

 

Proje şu faaliyetleri kapsamaktadır.

-          Tur güzergâhlarının belirlenmesi ve geliştirilmesi

-          Tur asistanlarının yetiştirilmesi, yöreye yönelik hediyelik eşya tasarım ve üretimi kursunun verilmesi

-          Tanıtım faaliyetlerinin yapılması.

Projenin ilerleyen süreçlerinde gelişmeleri www.kizilcahamamjeotur.comtakip edebilirsiniz.

Detaylı bilgilendirme ve ilerleyen süreçlerde rezervasyon için 0312736 09 04 ve 0553 518 70 60 numaralı telefonlarla Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni arayabilirsiniz.

Tur asistanlığı ve Hediyelik Eşya Tasarım ve Üretimi kursları için kayıt yaptırmak isteyen bireylerin İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne başvurması gerekmektedir. Kursların başlangıç tarihi 28.09.2015 Pazartesi olacaktır.


Son Güncelleme: 17.09.2015 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26