banner94

AŞAĞI ÇANLI MAHALLESİNDE BAYRAM NAMAZI

Bayram sevinç günü demektir.

AŞAĞI ÇANLI MAHALLESİNDE BAYRAM NAMAZI

Bayram sevinç günü demektir.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Temmuz 2014 Pazartesi 10:08
1237 Okunma
AŞAĞI ÇANLI MAHALLESİNDE BAYRAM NAMAZI

Bayram sevinç günü demektir.

Topluca kılınan bayram namazları; Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesidir. Bayramlar Müslümanları birbirine yaklaştıran, dargınlıkları ortadan kaldıran, kardeşlik duygularını kuvvetlendiren önemli günlerdir. Bayramlar, Allah'ın mü'min kullarına birer ziyafet günleridir.

Ramazan ayının sonlandırarak Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadığımız şu günlerde Kızılcahamam'da sabahın erken saatlerinde caddeler hareketlendi, insanlar Bayram namazı için Camilere akın etti.

Bizlerde Kızılcahamam Aşağı Çanlı Mahallesinde Ramazan Bayramının ilk saatlerini geçirerek köylülerin bir arada olduğu birlik ve beraberliğin yansıdığı günde Bayram namazını hep birlikte Aşağı Çanlı köyü Camiinde kılarak namaz sonrasında Bayramlaşma yapıldı.

Köy Muhtarı, Köy Dernek Başkanı ve Köylülerin katıldığı Bayram Namazının ardından köy konağında Kahvaltı ikramı yapılarak Köy içinde bulunan Mezarlık ziyareti yapıldı ve köy İmamı tarafından dualar edildi. Köyde yaşayan yaşlılar ziyaret edilerek elleri öpüldü bayramları kutlandı.
















































Son Güncelleme: 28.07.2014 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26