banner94

AŞAĞI ÇANLI KÖYÜ DERNEĞİNİN GENEL KURULU YAPILDI

Kızılcahamam Aşağı Çanlı Mahallesi Köy Derneğinin genel kurul toplantısı yapıldı.

AŞAĞI ÇANLI KÖYÜ DERNEĞİNİN GENEL KURULU YAPILDI

Kızılcahamam Aşağı Çanlı Mahallesi Köy Derneğinin genel kurul toplantısı yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Temmuz 2022 Pazar 20:24
942 Okunma
AŞAĞI ÇANLI KÖYÜ DERNEĞİNİN GENEL KURULU YAPILDI

Kızılcahamam Aşağı Çanlı Mahallesi Köy Derneğinin genel kurul toplantısı yapıldı.

Aşağı Çanlı köyü Güzelleştirme , Yaşatma ve yardımlaşma derneğinin Genel Kurul toplantısı bugün köy dernek binasında gerçekleştirildi.

Genel Kurula Dernek Başkanı Dernek yönetimi ve dernek üyeleri katıldı. Aşağı Çanlı Köyü Dernek Başkanı Musa Tekin yaptığı açıklamada 2006 yılında kurulan köy derneğimizin 16 yıl boyunca dernek başkanlığını üstlendim yaşlılığımın vermiş olduğu rahatsızlalıklarım nedeniyle dernek başkanlığını genç bir köylümüze devretmek istiyorum sizlerinde bildiği üzere derneğimizin faaliyetlerini muhtarlığımızla birlikte ve köylülerimizinde desteğiyle bu günlere getirdik bundan sonraki dernek çalışmalarınında destekcisi olacağız dedi.

Genl kurula geçilerek Dernek Divan teşekkülü oluşturuldu saygıduruşu yapılarak ardından genel kurul gündem maddeleri sırasıyla oylandı genel kurula ibrazı yapılan yeni dernek yönetimin listesi oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Aşağaı Çanlı Köyü Güzelleştirme, Yaşatma ve yardımlaşma derneğinin yeni Dernek Başkanı Halil Ümit Demirbaş oldu. Halil Ümit Demirbaş yaptığı konuşmada; Öncelikle hepiniz hosgelginiz. Aşağı çanlı mahallesi dernek toplantımız hayırla vesile olsun inşallah. Uzaktan ve yakından  bu davete icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bu gönül işinde bayrağı teslim aldik. Rabbim Hakkıyla görevimizi yapmayı nasip etsin.. Önceki yönetim kurulu başkanı ve üyelerine de yaptıkları hizmetlerden dolayı da teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğin sevgi ve saygının olduğu bir ortam da bu bayrağı taşımaya gayret edeceğiz. Öncelikli faaliyetimiz günümüz çağı olan teknolojiyi kullanarak. İletişim ve haberleşmeyi saglamak. Bununla beraber uye sayımızın da çoğalması için gayret edeceğiz. Çünki Bu köy hepimizin. Bu görevde sizlerden istirhamım bana destek olmanızdır. Birlik ve beraberlik içinde bu hizmeti layıkıyla yapalım inşallah. Teşekkür ederiz. Allaha emanet olun dedi.

Yeni Dernek Yönetimi Adına Önceki Dernek Başkanı Musa Tekin'e Plaket takdiminde bulunarak Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
AŞAĞI ÇANLI KÖYÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26