banner94

ANKARA'DA KIZILCAHAMAMLILAR BULUŞMASI YAPILDI

Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Tarafından tertip edilen Kızılcahamamlılar buluşması düzenlendi.

ANKARA'DA KIZILCAHAMAMLILAR BULUŞMASI YAPILDI

Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Tarafından tertip edilen Kızılcahamamlılar buluşması düzenlendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Mart 2024 Cuma 19:12
5934 Okunma
ANKARA'DA KIZILCAHAMAMLILAR BULUŞMASI YAPILDI

Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Tarafından tertip edilen Kızılcahamamlılar buluşması düzenlendi.

07.03.2024 Perşembe günü Ankara Ostim’de bulunan EWET'DE Düğün Salonunda gerçekleşen Toplantıya, Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Ankara Milletvekilleri, Esyav Vakfı Mütevelli Heyeti, Ostim Başkanı Orhan Aydın, Ak Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanları, Ankara ve ilçemiz meclis üyesi ve adayları Kızılcahamam Belediye Başkanı Sayın Süleyman Acar, önceki belediye başkanlarımızdan Sayın Esen Ali Sezen, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Sayın Abdülkadir Aydoğan, , Yöresel sanatçılarımız, Kızılcahamamlı Ahmet, Oğuzhan Er, Oğuz Doğanay, Hüseyin Koçak ve Süleyman Keçeci işadamları, bürokratlar, davetliler ve çok sayıda Kızılcahamamlı katıldı.

Programın açılış konuşmasını Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı yaparak Sarı Konuşmasında;

Çok Kıymetli Kızılcahamamlı Hemşerilerim;

Hayali olmayanın hedefi de olmaz; binlerce yıldır bu topraklarda İlahi Kelimetullah yolunda gazadan gazaya, mücadeleden mücadeleye koşmuş bir milletin evlatları ve torunları olarak, kurduğumuz Medeniyetler ve hakimiyet konusunda geçmişte kaybettiğimiz her şeye, geçmişte bizi medeniyet denilen tek dişi kalmış canavarlardan üstün kılan hasletlerimizi bugün artık yeniden ortaya koyma hedefiyle, ilimden ahlaka, adaletten gayrete her konuda azmindeyiz. Martin Luther King ne diyordu; Bugün size diyorum ki, dostlarım, şu ânın getirdiği güçlüklere ve engellemelere rağmen bir rüyam var benim. Evet rüyamız olmazsa hayalimiz olmazsa geleceğimize yön vermemiz, gelişmemiz güçlenmemiz mümkün olmayacaktır. Biz bu topraklarda memleketimiz için topraklarımız için sizlerle, milletimiz ile birlikte memleketimiz ve milletimiz için, ülkemiz için hep mücadele ettik, ediyoruz ve gelecekte de edeceğiz. Bu mücadele ve azim sonsuza dek devam edecek. Adımız oğuz, soyumuz oğuz, boyumuz oğuz, töremiz Oğuz. OĞUZ SOYU Kızılcahamamın bu ülkenin yerli ve millileri olarak ezanımıza, bayrağımıza ve vatanımıza hiçbir zaman söz ettirmedik ve edenlerle, hainlerle birlik olmadık ve olmayız. Malcolmx ne diyor; Gelecek, bugünden ona hazırlananlara aittir. Bir insan, aklındakileri söyleyecek cesareti olmadığında korkar. İster mermi kullansın ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı.

Ömründe tuğla üstüne tuğla koymamış, bir gönül tamir etmemiş, herhangi bir eseri ve hizmeti olmayanlar bizleri yanıltmasın, ülkemizin ve milletimizin işi gerçekten zor. Ülkemiz ne zaman kritik bir yol ayrımına gelse, hemen kirli senaryolar, hain tuzaklar, alçakça oyunlar devreye sokuluyor. Maalesef ülkemizde bu senaryolarda figüranlık yapmaya hevesli, milletimizin içinde, bizlerin içinde olup bu milletten ve bizlerden olmayanlar hiç eksik olmuyor. Ama bu güruh bugüne kadar başaramadı, inşallah yine başaramayacaklar.

Şimdi İsrail’in vahşetini Gazze de filistin de görüyor ve lanetliyoruz. Batı dünyasının bu vahşete verdiği desteği yüceltenlere, insanı insan yapan değerleri çiğneyip geçenleri de lanetliyoruz. Eskilerin değimiyle, kış kışlığını, gâvur gâvurluğunu elbette yapacaktır. Bize düşen görev, milletimizi bu hakkaniyet, adalet, ahlak ve insanlık dışı İslam ve Müslüman dışı, Türk ve Türkiye düşmanı tuzaklara karşı uyanık olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Kızılcahamamlılar Derneğimizce 07.03.2024 tarihinde Ewett’de düğün salonunda gerçekleştirdiğimiz Kızılcahamamlılar buluşmasına büyük bir katılım sağlayan, gönüllü memleket ve hizmet sevdalısı köylerimizin sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcilerine, demokrasimizin temel taşları değerli muhtarlarımıza vefakar, cefakar ve kıymetli hemşerilerimize, yöresel sanatçılarımız, Kızılcahamamlı Ahmet, Oğuzhan Er, Oğuz Doğanay, Hüseyin Koçak ve Süleyman Keçeci, isimlerini tek tek sayamadığımız kıymetli işadamı ve bürokratlarımıza, Ostim Başkanımız Sayın Orhan Aydın, Esyav Yönetim Kurulu Başkan vekili Sayın Hüdaverdi Çakır, AkParti, Mhp ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlarımıza, Ankara ve ilçemiz meclis üyesi ve adayı hemşerilerimize, Kızılcahamam Belediye Başkanı Sayın Süleyman Acar, önceki belediye başkanlarımızdan Sayın Esen Ali Sezen, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Sayın Abdülkadir Aydoğan başkanımıza, bölge milletvekillerimiz, Sayın Zeynep Yıldız, Sayın Osman Gökçek, Sayın Ahmet Fethan Baykoç, Sayın Kurtcan Çelebi, Sayın Orhan Yeğin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ata dotum Sayın Yaşar Yıldırım,a ve Ön.dönem Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ beyefendiye ve tüm katılımcılara davetimize hicabet edip katılımlarından dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.

Bizlere destekleri ile bu toplantımızın yapılmasına katkı sağlayan Ewet'de salonu sahibi değerli kardeşim Ercan Gemalmazoğlu'na, destek olan Genel başkan yardımcım Dursun Eker başkanıma, belediye başkanımız Süleyman Açar başkanıma ayrıca teşekkür ediyor, katılım sağlayarak bizlere onur veren tüm hemşerilerimizin şahsında Kızılcahamamlı hemşerilerimize sevgilerimi, saygılarımı iletiyor, en kalbi duygularımızla, saygıyla, muhabbetle selamlıyor hayırlı Ramazan diliyorum dedi.

Kızılcahamamlılar buluşmasında protokol konuşmaları yapılarak Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan ve Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar Projelerinden bahsederek destek istediler.

Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Ankara Milletvekilleri de birer konuşma yaparak Kızılcahamamlıların Ak Partili Adaylarına Hem Ankarada hem Kızılcahamam’da hem de Yenimahalle de sahip çıkmalarını istediler.

Programın sonunda Yöresel sanatçılarımız, Kızılcahamamlı Ahmet, Oğuzhan Er, Oğuz Doğanay, Hüseyin Koçak ve Süleyman Keçeci sahne alarak Kızılcahamamlılar buluşmasına neşe kattılar.

Son Güncelleme: 08.03.2024 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26