banner94

ALİİHSAN KOÇAK SEÇMENLERİNE SESLENDİ

Mahallesinin 5. Dönem muhtarlığı için aday olan Ali İhsan Koçak seçmenlerine seslendi.

ALİİHSAN KOÇAK SEÇMENLERİNE SESLENDİ

Mahallesinin 5. Dönem muhtarlığı için aday olan Ali İhsan Koçak seçmenlerine seslendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Mart 2024 Perşembe 11:32
392 Okunma
ALİİHSAN KOÇAK SEÇMENLERİNE SESLENDİ

Mahallesinin 5. Dönem muhtarlığı için aday olan Ali İhsan Koçak seçmenlerine seslendi.

Muhtarlığa Talip Olmak Çok Kolay Muhtarlık Yapmak İse O kadar Kolay Değil Yaşayan Bilir diyerek seçmenlerine yaşadıkları ve çalışma hayatından bahseden Aliihsan Koçak sözlerine şöyle devam etti.

Ben her zaman hak ve hakikatten yana olurum, Seçimler biter yine dost yine Müslüman din kardeşi olarak kalacağız ve bir birimizin mutluluğunda üzüntüsünde olacağız bu yüzden hiçbir aday arkadaşımızın hakkında kelam etmedim kendime yakışanı yaptığımı düşünerek sükunetle seçimi atlatarak Allah Tekrar nasip ederse yine ben sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğim.

4 dönemdir yani 20 yıl yapmış olduğum muhtarlıkta Yaşadığım anılar o kadar çok ki mahallemde hayatını kaybeden vatandaşlarımız oluyor gece sıralarında evinde vefat ettiği için ailesinin ilk aklına gelen Muhtar oluyor ve bizleri arayarak yardım istiyor komşumun evine gider cenazesi için gerekli işlemleri yaparım, diğer yandan hastalıklarında engellilik durumlarında hastane işleri için uğraşırım onların menfaatleri doğrultusunda devlet kanalından ne gibi yardımlar veriliyorsa hepsinin dilekçeleri yazar komşumun yanında olurum. Kim darda ise kimin ihtiyacı var ise elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışır eğer elimden gelmiyor ise ilgisiz kalmam yardım severlere  gider mahallemde kimsenin mağdur olmaması için uğraşırım veren el ile alan elin arasından bir bağ olurum adeta.

Muhtarlık döneminde yapılan hizmetlere değinecek olursak çok zorluklarla karşılaştık ve Allah’a şükür üstesinden geldik. Bir Belediye Başkanı İlçesine ne kadar hizmet etmek için uğraşıyorsa bende Akçay mahallem için eksiklikleri tamamlayan oldum, evinde su kanal çatı baca ve benzeri sorunları olanların ilk yanında olanlardan biriyim Mahallem için vatandaşlarımız için hizmet kar olduk ve tüm sosyal yardımlardan, sosyal haklardan vatandaşlarımızı yararlandırdık ve haberdar ettik. Yeri geldi kendi imkanlarım ile yeri geldi ikili ilişkilerim ile hizmet götürdüm vatandaşlarımıza bundan dolayı da vatandaşlarımızın sevilen bir muhtarı olduğunu düşünerek onların sevgisine layık olmaya çalıştım .

İki Camimizin Dernek Başkanı olarak Camilerimizin bütün ihtiyaçlarını kuran kurslarımızın ihtiyaçlarını Müftülüğümüz ile de istişareli bir şekilde çalışarak hizmet sundum

16 yıldır Kızılcahamam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliğimde, bütün mahallelerimizden gelen talepleri aynı eşitlikle dağıtılmasına da kararımı bildirmekteyim.

Akçay Mahallesi Sakinlerimizin Hizmetkarı olarak desteklerinizi bekliyor

Hepinizi Allaha Emanet ediyorum

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26