banner94

ALİ İHSAN SARIOĞLU VEFAT ETTİ

Kızılcahamam Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi eski başkanlarından Ali İhsan Sarıoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

ALİ İHSAN SARIOĞLU VEFAT ETTİ

Kızılcahamam Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi eski başkanlarından Ali İhsan Sarıoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Nisan 2015 Cuma 08:55
2368 Okunma
ALİ İHSAN SARIOĞLU VEFAT ETTİ

Kızılcahamam Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi eski başkanlarından Ali İhsan Sarıoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Eski Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanlığı yapan Çamlıdere nüfusuna kayıtlı Ali İhsan Sarıoğlu kaplıcada kalp krizi geçirdi. Görevlilerin 112 acil servis ekiplerine haber vermesi sonucu olay yerine gelen ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Ali İhsan Sarıoğlu hayatını kaybetti.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Kızılcahamam aşağı merkez caminde kılınacak cenaze namazının ardından Çamlıdere’de toprağa verilecek.

www.soguksuhaber.com olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Son Güncelleme: 24.04.2015 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dr. M ustafa Dinçtürk 2015-04-24 09:53:29

Değerli Arkadaşımız Ali İhsan SARIOĞLU nun ölümü bizler için büýük bir üzüntü olmuştur.Kendisine Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim.

Avatar
Sezgin ÖZTÜRK 2015-04-24 11:06:38

ali abime allah rahmetiyle muamele etsin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.

Avatar
Mehmet karakaş 2015-04-24 22:10:17

Allah rahmet eylesin makamın cennet olsun

Avatar
fuat öztürk 2015-04-25 12:49:24

allah rahmet eylesin

Avatar
Veysel BAYRAM 2015-04-25 23:44:07

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn, Allah (c.c) rahmet eylesin, Makamı cennet olsun, (Âmin) Başınız/Başımız sağolsun,
“Nasıl Yaşarsan Öyle Ölürsün. Nasıl Ölürsen Öyle Dirilirsin “
5 Bayramı Bir Arada Kutlayarak Hakkın Rahmetine Kavuşan Ağabeyime.
Gençlik yıllarında bile örnek bir İnsan/zanaatkâr Olarak Yaşadın. Kızılcahamam Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı (STK) Olarak Görev Yaptığın süre içerisinde yaptığın hizmetler ile Örnek ve Örnek Alınacak bir Başkanlık Yaptın, Emekli olduktan sora TEKRAR aranan kaliteli kalifiye elektrikli ev aletleri ustası, 5 vakit tepebaşı camii cemaati, Bebe ile Bebe, Dede ile Dede Olarak yaşarken Yaşadığın gibi (“yani”), Cuma Günü - Üç aylarda - Regaip Kandili Gecesi - Gusül Abdestli Olarak - Müslümanın Ani Ölümü - Mükâfatları ile Hakk-ın rahmetine kavuştun. İşaallah Öylede Dirileceksin. Makamın Cennet /“işaallah”/ Olsun. Rabbim (c.c) Böyle bir Ölümü Bana/Bizlere de Nasip Etsin (Âmin)

Avatar
Mustafa Uyar 2015-05-04 23:22:51

Allah rahmet eylesin

banner89

banner83

banner26