banner94

AKKIZ ÜNAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

​​​​​​​Karşıyaka mahallesine bir bayan muhtar adayı daha adaylığını açıkladı.

AKKIZ ÜNAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

​​​​​​​Karşıyaka mahallesine bir bayan muhtar adayı daha adaylığını açıkladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Ocak 2019 Cuma 09:34
1544 Okunma
AKKIZ ÜNAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Karşıyaka mahallesine bir bayan muhtar adayı daha adaylığını açıkladı.

Yaklaşan yerle seçimler öncesinde siyasiler kadar mahalle muhtarlık seçimleri de hızlı geçeceğe benziyor.

Karşıyaka Mahallesinden adaylığını açıklayan Akkız Ünal, Haber sitemize yapmış olduğu açıklamalarda mahallesine hakim bir bayan olduğunu mahalli idarelerin görev ve yetkilerini çok iyi bildiğini her şeyden öncesi bir bayan gözüyle muhtarlık hizmetinin çok farklı olacağını ifade etti.

Karşıyaka Mahallesi Muhtar adayı Akkız Ünal açıklamalarına şöyle devam etti.

“BİZ KAZANDIĞIMIZDA KAYBEDEN OLMAYACAK.

-Mahalle halkının Devlet kurumları ile ilgili her türlü sorununun takipçisi ve çözümleyicisi                        olacağız.

-Mahallemizde bulunan yaşlı, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek yardımlardan yararlanmasını sağlayacağız.

-Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla bayanlarımıza yönelik kültür gezileri düzenleyeceğiz.

-Belirli aralıklarla yapacağımız toplantılarda herkes sorunlarını söyleyecek ve hep birlikte sıkıntılara çare bulacağız.

-Muhtarlığımızı bilgisayar sistemi ile yöneteceğiz.

- Mahalle sakinleri için whatsapp istek ve ihbar hattı kuracağız.

“MAHALLEMİZİN SAKİNİ DEĞİL SAHİBİ OLACAĞIZ.”

Muhtarlık üretmek ister, cesaret ister, emek ister. Yapacağım hizmetler sevgiyle, saygıyla, şükürle ve şerefimle olacaktır” dedi.

AKKIZ ÜNAL KİMDİR?

1971 Yılında Kızılcahamam Kırköy Mahallesinde doğdum. Merhum Boyacı Halis UĞURLU’nun kızı, Akçakese Mahallesi halkından merhum Mazhar(Fazlı) ÜNAL’ın gelini, Bilal ÜNAL’ın eşiyim. Kızılcahamam Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi mezunuyum ve halen Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde lisans eğitimime devam etmekteyim. 3 çocuk annesi, aktif ve sosyal bir ev hanımıyım. Eşimin Kızılcahamam ve Çamlıdere mahalli idarelerde 25 yıllık hizmetinden dolayı mahalli idarelerle ve mahalle muhtarlığının yönetimiyle ilgili bilgi sahibiyim. Yıllardır yaşadığım mahallemin sorunlarını çözmek ve sizlere hizmet etmek için mahallemizin muhtarlığına adayım.

            Saygı ve sevgilerimle desteklerinizi bekliyorum. Ya bismillah diyerek çıktığım bu yolda, her şeyin hayır olacağına inanıyorum. Adaylığımı sizlerle paylaşıp hayırlı Cumalar diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26