banner94

AK PARTİDEN KONGRE DAVETİ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, 15 Kasım 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Partinin 5. Olağan Kongre süreciyle ilgili açıklama yaptı

AK PARTİDEN KONGRE DAVETİ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, 15 Kasım 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Partinin 5. Olağan Kongre süreciyle ilgili açıklama yaptı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Kasım 2014 Perşembe 00:08
1096 Okunma
AK PARTİDEN KONGRE DAVETİ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, 15 Kasım 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Partinin 5. Olağan Kongre süreciyle ilgili açıklama yaptı.

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: " Kongrelerimiz Türkiye'mizin ve Kızılcahamam'mızın büyük hedeflere ulaşmasının ve yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, gerçekleştirilecek mimarinin meşruiyet kaynağıdır. Kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN" ın cumhurbaşkanı seçilmesi ve sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU" nun başbakan seçilmesi ile yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açılmıştır. Bu kutlu yürüyüşte genel başkanımız ve başbakanımız sayın Prof.Dr Ahmet DAVUTOĞLU" nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. 5. olağan kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, 15 Kasım 2014 Cumartesi günü Yabanabat Kültür Merkezinde saat 13.00'de başlayacak olan partilerinin 5. Olağan Kızılcahamam kongresine tüm partilileri ve vatandaşları da davet etti.

Son Güncelleme: 13.11.2014 08:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslı Uygun 2014-11-14 11:39:01


Akpartinin 2014 K.Hamam kongre ilanı çıtak ve soğuksu potalarında yayınlanıp kızlcahamamhaber sitesinde yayınlanmaması yarın yapılacak Akparti ilçe başkanlığı seçiminde yine Sefa Yıldırım listesinin tek liste olacağının kanıtı mı acaba? Soru 1. Particilik kime hizmet için yapılır? Soru 2. Sefa Yıldırım ve ekibi Akpartiye 2009 K.Hamam Belediye Başkanlığını seçimini kayıp ETTİREREK Kızılcahamam ve Akpartiye ne kayıp ettirmişlerdir? Soru 3. Hala Sefa Yıldırım listesine oy veren Akparti delegeleri kime hizmet ettiklerini sanıyorlar? ????? Taahhüt 1. Kızılcahamam’a 2009 hezimetini yaşatan Sefa Yıldırım ilçe başkanı olur ise, Taahhüt 2. Mahmut Kahveci Kadir Fırıncı yönetimde yer alır ise, kongreden sonraki iki hafta içerisinde bütün yakınlarım ile birlikte CHPartisine geçeceğimizi taahhüt ederiz.


banner89

banner83

banner26