banner94

AK PARTİDEN ÇİFTE KUTLAMA

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı çifte bayram yaşayarak iki kutlamayı bir arada yaptı.

AK PARTİDEN ÇİFTE KUTLAMA

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı çifte bayram yaşayarak iki kutlamayı bir arada yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Kasım 2015 Pazartesi 23:25
1677 Okunma

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı çifte bayram yaşayarak iki kutlamayı bir arada yaptı.

1 Kasım Milletvekili Seçimlerinin sonucunda Tek başına iktidar olan Ak Parti Türkiye genelinde teşkilatlar olarak çeşitli kutlamalar yaptı. Kızılcahamam İlçe teşkilatı Tek Başına iktidar olmanın mutluluğuna,  02 Kasım 2015 Pazartesi günü birde ilçe Başkanı Sefa Yıldırım'ın doğum gününü ekleyerek çifte bayram yaşadı.

Soğuksu Milli Park içinde bulunan Kozalak kafe de gerçekleşen ve İlçe Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Karaslan'ın organize ettiği İktidar olma ve İlçe Başkanı Sefa Yıldırım'ın 41. yaş günü kutlama törenine; Belediye Başkanı Muhitin Güney , eşi Ayşe Güney, Belediye Meclis Üyelerin, Tüm Teşkilatın ana kademesi , kadın kolları , gençlik kolları ve partililer katıldı.

41 yaşına giren ve 3 dönemdir Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Sefa Yıldırım yaşadığı mutluluğu Partililerle paylaşarak böyle bir organizasyonu hazırlayan Ak Parti ailesine ve Partimizi İktidar yapan Türk Milletine, Kızılcahamam'a teşekkür ediyorum dedi. Ardından Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Partililer Başkan Sefa Yıldırım'ın Doğum gününü kutlayarak hediyeler takdim ettiler.






























Son Güncelleme: 03.11.2015 07:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzzy 2015-11-03 08:28:56

Bizede baskanimiza 41 kere masallah demek duser saglikli bi sekilde nice 41 lere baskanim

Avatar
Çok merakli 2015-11-04 18:45:16

2 Kasım Pazartesi günü (Bugün) Saat 12:30 da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı Karşılamak Üzere Esenboğa Havaalanın da Buluşuyoruz hayret bu teşkilattan bu atak hayret. 3donem ilcevbsskani olan sattı muhteremin alp na katkısı olduğunu çok merak ediyorum

banner89

banner83

banner26