banner94

AK PARTİ’DE BAŞVURULAR SONA ERDİ SIRA TEMAYÜL YOKLAMASINDA

AK PARTİ’DE BAŞVURULAR SONA ERDİ SIRA TEMAYÜL YOKLAMASINDA

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Mart 2023 Perşembe 17:21
1288 Okunma
AK PARTİ’DE BAŞVURULAR SONA ERDİ SIRA TEMAYÜL YOKLAMASINDA

AK Parti’de aday adaylığı başvuruları dün sona erdi. Milletvekili adaylarının belirlenmesinde teşkilat temayül yoklaması, mülakatlar, anketler ve komisyonlarca alınacak kararlar etkili olacak

Ak Parti Ankara İl Başkanlığına yapılan Müracaatlar sonucunda Kızılcahamam’ın yakinen tanıdığı isimlerde olduğu öğrenildi.

Kızılcahamam Bulak Mahalllesi Halkından Ahmet Arslanoğlu, Kızılcaören mahallesinden Durali Keleş, Çamlıdere halkından Adem Ceylan tanınan isimler oldu.

TBMM'de AK Parti sıralarında yer almak için başvuru yapan aday adayları için 25 Mart Cumartesi günü 81 ilde elektronik temayül yoklaması (e-temayül yoklaması) yapılacak. Türkiye genelinde il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcileri temayül yoklamasına katılacak. E-temayül yoklaması 10.00-16.00 saatlerinde yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
ADAYSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26