banner94

AK PARTİ TEŞKİLAT İFTARI VERDİ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından İftar yemeği verildi.

AK PARTİ TEŞKİLAT İFTARI VERDİ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından İftar yemeği verildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
18 Nisan 2023 Salı 22:06
1193 Okunma
AK PARTİ TEŞKİLAT İFTARI VERDİ

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından İftar yemeği verildi.

Kızılcahamam Belediyesi Adem Özbekler Kültür Merkezi Yeşilçam Düğün ve Toplantı salonundan gerçekleşen AK Parti Teşkilat İftarına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Politikalar Bakanı Vedat Bilgin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçemiz Protokolü, Mahalle Muhtarları, Partililer ve  çok sayıda davetli katıldı.

Teşkilat İftarından Konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Güray Altunay; Aynı sofrada, aynı heyecanı paylaştığımız vefakar halkımız ile beraberiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Politikalar Bakanımız Vedat Bilgin, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçemiz Protokol Mensubu ve Kıymetli Teşkilat mensubu arkadaşlarımız, ile "Geleneksel Teşkilat İftar Programı'nda bir araya geldik. Biz bu aziz millete hizmetkâr olmaktan, milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz.dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar; Biz büyük bir aileyiz! AK Parti İlçe Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu iftar programında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, Ankara Milletvekili Adayımız Sn. Vedat Bilgin, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımı ile teşkilat mensuplarımız ile buluştuk. AK Parti Kızılcahamam ailesi olarak 14 Mayıs seçimlerine teşkilat olarak, birlik ve beraberlik içerisinde hazırız. Bu güzel iftar programı için İlçe Başkanımız Güray Altunay ve teşkilat üyelerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Politikalar Bakanımız Vedat Bilgin yaptığı katılımcıları selamlayarak Teşkilat iftarının hayırlı olmasını tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.04.2023 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26