banner94

AK PARTİ ŞUBAT AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti her ay gerçekleştirdiği toplantılarından olan şubat ayı danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

AK PARTİ ŞUBAT AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti her ay gerçekleştirdiği toplantılarından olan şubat ayı danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Şubat 2016 Perşembe 23:52
785 Okunma
 AK PARTİ ŞUBAT AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti her ay gerçekleştirdiği toplantılarından olan şubat ayı danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

25.02.2016 Perşembe günü, Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer, Kızılcahamam Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Başkanı Tahir Kütükçüoğlu ve partililer katıldı.

Toplantı, İlçe Başkanı Sefa Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başladı. Devamında,  Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Tahir Kütükçüoğlu, Parti faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ak Parti danışma meclisinde gündem değişikliği yapıldığını ve sunum hazırlayan parti yöneticilerinin sunumlarına yer verileceği belirtilerek sırasıyla İlçe Halkla ilişkiler Başkanı Yusuf Öztürk, Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Karaslan, mali işler Başkanı Emin Demirbaş ve Seçim işleri Başkanı Hamza Kocaoğlu yapılan çalışmalardan bahsettiler.

Belediye Başkanı Muhittin Güney; İlçemiz pazar yerinde yapılması planlanan, Kızılcahamam Belediyesi Pazar yeri, Ofis ve Otopark projesi hakkında Partililere sunum üzerinde bilgi verdi.

Danışma meclisinde Siyasi konuşmalara geçilerek  Ankara İl Başkan Yardımcıları Cemal Güngör yerel yönetimlerdeki çalışmaları  değerlendirdi.
























































Son Güncelleme: 28.02.2016 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asim Celimsiz 2016-02-28 21:05:07

Sefââalâââ naptiiiin. YETMEMU laa.

Avatar
Veysel BAYRAM (2) 2016-02-29 23:37:36

Savcılarımız da Adalet Bakanlığımız da bekleyen ne kadar fezleke varsa hemen acilen TBMM’ne gönderilmesi, acilen (“Başta Demirtaş – Kılıçdaroğlu”) tamamının dokunulmazlıklarının kaldırılması, acilen “özel yetkili vatan sever savcılarımız ve mahkemelerce acilen ve ivedilikle vatana ihanetten yargılanmaları, acilen ara seçim yapılması, yeni milletvekilleri ile VATANDAŞ ile istişareli veya MHP ile omuz omuza yeni sivil …….anayasa yazılarak/uygulanarak, İSLAMI - T.C.ni - Milletimizi – Müslümanları Milli Şef ve HDP vb. ideolojisinden ve Kamudaki dağdaki kadrolarından kurtarılması dilek ve temennisi ile.

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-02-29 23:38:49

İmanlı İhlaslı samimi vatan sever Türk – Laz – Çerkez – Boşnak – Kürt – Alevi milletvekilleri tarafından VATANDAŞ ile istişareli yazılan ve (“içeriğinde din hanemsinin de bulunduğu Nüfuz Cüzdanı formatı da bulunan – Yani Her insanın inandığı dini yazdıracak, - Sahi kişi yaşadığı DİNİNİN kimliğinde yazılmasından neden utanır ki”)” Kurucu/İlk TBMM’de OY BİRLİĞİ İle kabul edilen ilk ve tek sivil T.C Anayasası, Milli Şef Tek Parti döneminde Milli Şef ideolojisi gibi yorumlanmış yaşam tarzı olarak dayatılmış ve daha sonra yeniden yazılan darbe anayasaları veya değişen maddeleri Milli Şef İdealisti darbeciler/vesayetçiler ve yandaşları Üniversiteler, Medya, STK’lar vb. tarafından aynı manaya daha hızlı ve fazla hizmet verecek anayasal boşluklarla yazılmıştır. Bundan sonrada bunlarla yazılacak yeni anayasada AYNI DOĞRULTUDA ve hatta daha AĞIR (!) olarak yazılacaktır. HDP vb. bu ideolojinin aşırı ucudur. Şimdi; CHP’nin komisyon masasını terk etmesi Alla (c.c)’hın bir

banner89

banner83

banner26