banner94

9. GELENEKSEL PİLAV GÜNÜNE DAVET

KİMDER tarafından 9. Geleneksel Pilav Günü-Mezunlar Buluşması etkinliği düzenlenecek.

9. GELENEKSEL PİLAV GÜNÜNE DAVET

KİMDER tarafından 9. Geleneksel Pilav Günü-Mezunlar Buluşması etkinliği düzenlenecek.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Eylül 2014 Çarşamba 08:28
690 Okunma
9. GELENEKSEL PİLAV GÜNÜNE DAVET

KİMDER  tarafından 9. Geleneksel Pilav Günü-Mezunlar Buluşması etkinliği düzenlenecek.

Kızılcahamam İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER) tarafından 9. Geleneksel Pilav Günü-Mezunlar Buluşması etkinliği düzenlenecek. 13 Eylül 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinliğe tüm mezunlar, mensuplar ile ailelerinin davetli olduğu bildirildi.

Dernekten yapılan açıklamada, Kimder olarak. Bu yıl 9’incisi düzenlenecek olan ve geleneksel hale gelen pilav günü-mezunlar buluşması, giderek daha da zenginleştirilen bir programla gerçekleştirilecek. İlim Yayma Cemiyeti Kemal Güran Kültür Merkezinde ve  Kızılcahamam İmam-Hatip Lisesi bahçesindeki etkinlik, 13 Eylül 2014 Cumartesi günü günü saat 10.30’da mezunlar buluşmasıyla başlayacak.

9. Geleneksel Pilav Günü-Mezunlar Buluşması etkinliğine Kızılcahamam İmam-Hatip Lisesi’nin tüm mezunları ve mensupları ile ailelerinin davetli olduğu belirtildi.

Pilav Gününe Eski Başbakan Yardımcımız Bölge Milletvekilimiz Prof.Dr. Emrullah İşler’de Katılacak.

Son Güncelleme: 03.09.2014 08:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26