banner94

2017 GÜREŞ'İ̇N ENLERİ 

Kızılcahamam Güreş Aileleri tarafından düzenlenen Güreş'in Enleri ödül töreni yapıldı.

2017 GÜREŞ'İ̇N ENLERİ 

Kızılcahamam Güreş Aileleri tarafından düzenlenen Güreş'in Enleri ödül töreni yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
31 Aralık 2017 Pazar 00:50
1076 Okunma
2017 GÜREŞ'İ̇N ENLERİ 

Kızılcahamam Güreş Aileleri tarafından düzenlenen Güreş'in Enleri ödül töreni yapıldı.

Güreş'in Enleri ödül törenine, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, İlçe spor Müdürü Nahit Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, misafir takımlar, güreş takımı Antrenörleri, sporcuları ve aileleri katıldı.

Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda düzenlenen 2017 yılı Güreş'in Enleri programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını Güreş'in Annesi Naime Gümüş yaparak Güreş'in Enleri Güreş Antrenörlerimiz Halil Yılmaz ve Mehmet Çetin olduğunu söyleyerek hediye takdim etti.

Ardından konuşma yapan Kızılcahamam Belediyesi Güreş Antrenörü Halil Yılmaz, Güreş takımımıza destek olan başta Belediye Başkanı Muhittin Güney'e, hocalarımıza ve güreş ailelerimize teşekkür ediyorum dedi. Yılmaz başarılı bir yıl geçirdiklerini ve güreşçiler için ödül töreni düzenlediklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Programda konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney, Güreş bizim hayatımızda var, büyük bir aile olan güreş takımımıza desteklerimizi esirgemedik ve desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Çok mütevazi bir antrenör olan Halil hocamız tamamen milli ve manevi değerleri doğrultusunda bu takımı başarıya götürmektedir. Halil hocamızı ve güreş camiasını başarılarından dolayı tebrik ediyor dedi.

2017 yılını başarı yılı olarak gören Güreş aileleri düzenledikleri programda, Ülkemiz'de ve Avrupa'da ödül alan güreşçilerimiz için hazırlanan Güreş'in Enleri sunumunu yayınlayarak sahneye çağırılan güreşçilerimize protokol tarafından ödülleri ve plaketleri takdim edildi.

Son olarak Güreş aileleri tarafından Güreş'e destek veren Belediye Başkanı Muhittin Güney'e plaket verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26