banner94

2.'Sİ DÜZENLENEN SIFIR ATIK VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

2.'Sİ DÜZENLENEN SIFIR ATIK VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Eylül 2022 Salı 22:36
184 Okunma
2.'Sİ DÜZENLENEN SIFIR ATIK VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

2.  Sıfır Atık Voleybol Turnuvası Başlıyor

Türkiye’nin Doğa ve Termal Cenneti, Sıfır Atık Şehri Kızılcahamam’da Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen,  Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Sıfır Atık Voleybol Turnuvası 16 – 18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl 8 takımın katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya bu yıl Kızılcahamam Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız ile birlikte 4 takım daha katılacak. Kızılcahamam Belediyespor, Net Değerleme Mavi Birlik, Eryaman Gençlik, Başkent Örnek Okulları ve Teiaş takımlarının katılacağı turnuvanın açılış maçı 16 Eylül Cuma saat 18:00’da Başkent Örnek Okulları ile Net Değerleme Mavi Birlik takımları arasında olacak. Aynı gün saat 20:00’da ise Kızılcahamam Belediyespor ile Teiaş günün ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Takımlar mücadelelerini 17 ve 18 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlarla devam ettirecekler.

Müsabakalar Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonu’nda oynanacak.

Tüm sporseverleri Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonu’na bekliyoruz.

Son Güncelleme: 13.09.2022 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26