banner94

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

15 Temmuz Şehitleri Kızılcahamam’da Anıldı

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

15 Temmuz Şehitleri Kızılcahamam’da Anıldı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Temmuz 2022 Cumartesi 11:20
802 Okunma
15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

15 Temmuz Şehitleri Kızılcahamam’da Anıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

Programa Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Çalıkıranoğlu, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, 15 Temmuz Şehitlerimizin aileleri, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Hafız Ali Tel tarafından Kur’an Tilaveti okundu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı video olarak yayınlandı. Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Çalıkıranoğlu tarafından protokol konuşmaları yapıldı. 

Protokol konuşmalarının ardından Kızılcahamam Belediyesi Basın - Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından demokrasi şehitlerimiz hazırlanan videolar izletildi ve program Fazlı Çoban ve ekibinin konseri ile devam etti. Programın sonunda Kızılcahamam Müftüsü Hasan Limon tarafından ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Programı izlemeye gelen vatandaşlarımıza belediyemiz tarafından çay ve nohut pilav, çocuklarımıza ise pamuk şeker ve mısır ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26