banner94

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Kızılcahamam'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında;

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Kızılcahamam'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında;

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Temmuz 2023 Pazartesi 17:30
351 Okunma
15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Kızılcahamam'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında; 15 Temmuz Cumartesi günü İlçe Kaymakamı Can AKSOY, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve protokol üyeleri İlçemizdeki şehit ailelerimiz ve şehitlerimizin kabirlerine ziyarette bulundular.

15 Temmuz şehidimiz İbrahim ATEŞ’in Süleler Mahallesindeki kabri, 2022 yılında Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Şehit Onur Doğan’ın Berçinçatak Mahallesindeki kabri, 15 Temmuz şehitlerimiz Lütfi, Mehmet ve Hakan GÜLŞEN’in Mahkemeağacin Mahallesindeki kabirleri ve kıymetli aileleri ziyaret edilerek Kur’an tilaveti yapıldı ve dualar okundu.

15 Temmuz 2023 Cumartesi günü, İlçe Müftülüğümüzce öğle namazından önce Merkez Aşağı Camii’nde aziz şehitlerimizin ruhuna hafta boyunca okunan Hatmi Şeriflerin duası yapıldı.

Saat 21.00 den itibaren şehitlerimiz ve gazilerimiz için Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda anma programı gerçekleştirildi. İlçe Müftülüğümüzce hazırlanan Kur’an tilaveti, ilahi ve kasideler okunması ile başlayan program, protokol konuşmalarının ardından müzik dinletisi ve 15 Temmuz slayt gösterileri ile devam etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programımız 15 Temmuz’u 16 Temmuz 2023 Pazar gününe bağlayan gece saat: 00:13' te İlçemizde tüm camilerde okunan sela ile son buldu.

Programa Ankara Milletvekili Lütfiye Selva ÇAM, İlçe Kaymakamı Can AKSOY, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal DELİMEHMET, şehit ailelerimiz, gazilerimiz, İlçe protokolü ve vatandaşlarımız katıldı.

Son Güncelleme: 17.07.2023 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26