banner94

Hidayet DEMİRHAN

Hidayet DEMİRHAN
 1953 yılında Çeltikçi'de doğdu. İlkokulu doğduğu yerde, orta öğrenimini Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini Atatürk Eğitim Enstitüsünde tamamladı.Memuriyet Hayatına1975 yılında Tarım Bakanlığı'nda görev alarak başladı. 1978-1988 yılları arasında Süt Endüstrisi Kurumu (SEK) Personel Müdür Yardımcılığı, İdari ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevinde bulundu.

1988-1997 yılları arasında Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Satın Alma Müdürlüğü, Başkan Yardımcılığı ve Uzmanlık görevlerinde bulundu.  1997 yılında Altındağ Belediyesi'nde görev alarak Personel Müdürlüğü, Daimi Encümen ve Displin Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde Çeltikçi Belediye Başkanlığı'na seçildi ve halen bu göreve devam ediyor.

 Evli ve 2 çocuk babası olan Hidayet DEMİRHAN aynı zamanda çeşitli sosyal faaliyetlere aktif olarak katılarak orta, yüksek öğrenim öğrencilerine buırs ve çeşitli yardımların organizasyonlarında görev aldı. 

Görev Yaptığı Sosyal Yardım Kuruluşları :

YİMDER Yönetici İşadamı ve Müşavirler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği.

 BİLTEV Bilim Teknoloji ve Eğitim Vakfı Yürütme Kurulu Üyeliği

ALVA Altında Kültür Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği

S.S. Çeltikçi Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkan Yardımcılığı

Çeltikçi Beldesi Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tübitaktan ahmet yiğitoglu 2014-06-24 13:26:35

hidayet abi selam eder ellerinden öperim. ben hala size her maaş aldigimda duaa ediyorum.sizi görmek istiyorum ama nerede olduğunuzu bilmiyorum allah hep sizinle olsun sizi seviyorum.

banner83

banner26