banner94

PATLAMADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

ANKARA patlaması sonrası ölenlerin isimleri açıklanıyor. Dün akşam hain patlama sonrası hayatını kaybeden 28 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getirildi. Patlama sonrası kimlikleri belillenen cenazeler acılı ailelerine teslim edilmeye başladı.

PATLAMADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

ANKARA patlaması sonrası ölenlerin isimleri açıklanıyor. Dün akşam hain patlama sonrası hayatını kaybeden 28 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getirildi. Patlama sonrası kimlikleri belillenen cenazeler acılı ailelerine teslim edilmeye başladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
18 Şubat 2016 Perşembe 21:16
1728 Okunma
PATLAMADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

ANKARA patlaması sonrası ölenlerin isimleri açıklanıyor. Dün akşam hain patlama sonrası hayatını kaybeden 28 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getirildi. Patlama sonrası kimlikleri belillenen cenazeler  acılı ailelerine teslim edilmeye başladı.

Ankara patlamasında ölenlerin isimleri Genelkurmay Başkanlığı tarafından ailelere haber iletildikçe açıklanıyor. Şu ana kadar isimleri açıklananlar şunlar oldu;

Mehmet Koray Pınar - Hava astsubay (Çankırı)
Cumali Akman - Askeri sivil personel (Çankırı)
Orçun Munyas - sivil memur (Muğla /Fethiye)
Ali Öztaş - Askeri Şoför (Adana)
Feyyaz İlhan - Başçavuş (Bursa)
Ayşegül Pürnek - Sivil memur (Kayseri)
Gülşen Yılmaz - Gazeteci
Erkan Tümer - Havacı Kıdemli Başçavuş (Uşak / Banazköy)       Mehmet Yener- Astsubay Başçavuş (Gaziantep/Islahiye)             İbrahim Baran- Astsubay (Kırşehir/Kaman)                                      Fatma Berna Atmaca- Deniz Kuvvetleri Komutanlığın'daki bankada memur (Kahramanmaraş)                                                                 Cüneyt Sertel- Kıdemli Astsubay  (Ankara/Haymana)                            Eren Ördek- Başçavuş (Ağrı)                                                         Mustafa Küçük- Denetle Personeli (Trabzon)

ANKARA PATLAMASI ÖLENLERİN LİSTESİ - BU HABER SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR

Askeri patlamasında ölen 28 kişiden 27'si TSK mensubu bir kişi ise sivil. Genelkurmay başkanlığı cesetlerin kimlikleri tespit edildikçe önce aileleri bilgilendiriyor sonra isimleri kamuoyu ile paylaşıyor.

KARA HABER İZMİR'E GİTTİ!

Ankara'da teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan Başçavuş 35 yaşındaki Eren Ördek'in İzmir'de yaşayan ailesi acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Eren Ördek

Babasını yıllar önce kaybeden şehidin 4 ay önce kredi çekerek ev aldığı annesi Rahime Ördek'e oğlunun yaralı olduğu söylendi. Ağrılı ve Kürt kökenli olan şehidin yakınları, terörü lanetledi ve annesinin evinin bulunduğu binaya dev Türk bayrağı astı.

8 YAŞINDAKİ CEREN BABASIZ KALDI!

Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısı kurbanları arasında bulunan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Astsubay Cüneyt Sertel'in evine ateş düştü.

Cüneyt Sertel

Haymana Topçayırı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Kıdemli Astsubay Cüneyt Sertel'in evli ve 18 yaşında Zeynep 8 yaşında Ceren isimli iki kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

MUSTAFA KÜÇÜK TRABZON'UN ŞEHİDİ!

Yaklaşık 15 yıldır Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda Denetle Personeli olarak görev yapan 50 yaşındaki iki çocuk babası Trabzonlu Mustafa Küçük Ankara'daki terör saldırısında şehit olurken, Trabzon'un Uğurlu mahallesindeki yakınları büyük üzüntü yaşadı. Cenazesini almaya ağabeyi Hamdi Küçük Ankara'ya giderken, cenazenin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından kendisine teslim edileceği ve hafta sonu Trabzon'da toprağa verileceği öğrenildi.

AİLENİN EN KÜÇÜK ÇOCUĞUYDU!

Ankara'daki terör saldırısında şehit düşen Astsubay İbrahim Baran'ın Kırşehir'in Kaman ilçesindeki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.
Başköy köyünde yaşayan Mustafa Baran'ı, saldırının ardından telefonla arayan yetkililer, oğlunun yaralandığını belirterek Ankara'ya çağırdı. Eşi Ayşe ile Ankara'ya giden baba Mustafa Baran, burada oğlunun şehit olduğu bilgisini aldı.

İbrahim Baran

Evli ve 2 çocuk babası şehit Astsubay İbrahim Baran'ın (42), ailenin en küçük evladı olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin, Ankara'da bir kamu kurumunda çalışan eşinin isteğiyle Ankara'da toprağa verilmesinin planlandığı öğrenildi.

FATMA BERNA ATMACA 3 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Fatma Berna Atmaca'nın henüz 3 ay önce dünyaevine girdiği öğrenildi.               
Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı bahçesinde 26 yaşındaki Atmaca'nın cenazesini almak için bekleyen akrabası Mustafa Atmaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 aylık bir ailenin terör kurbanı olduğunu söyledi.               

Berna Atmaca'nın yeğeniyle evlendiğini ifade eden Atmaca, "Yaklaşık 3 ay önce dünyaevine girmişlerdi. Kendisi Deniz Kuvvetleri Komutanlığının içerisindeki bir banka şubesinde memur olarak çalışıyordu. Önceden İstanbul'da yaşıyorlardı ve tayini buraya çıkınca 1,5 ay önce Ankara'ya taşındılar" dedi.               

Servisle evine gitmeye çalıştığı sırada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden gelinlerinin, yeğeniyle birbirlerini severek evlendiklerini belirten Mustafa Atmaca, "Kahramanmaraş'tan gelen annesinden kan örneği aldılar. Şu an bekliyoruz. Ecel buraya çekmiş" ifadeleriyle yaşadıkları acıyı anlattı.    

Güçlükle ayakta duran anne Hatice Atmaca ise kızının yeni evlendiğini ifade ederek, "Kelimelerin bittiği yerdeyim, diyecek hiçbir şey bulamıyorum" diye konuştu. 

GAZİANTEP'TEKİ BABA OCAĞI YASTA!

Başkent'te dün akşam düzenlenen saldırıda şehit olan Astsubay Başçavuş Mehmet Yener'in Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ne bağlı Kozdere Mahallesi'ndeki babasının evine ateş düştü.

Mehmet Yener

Yener'in şehit olduğu haberini yakınlarına; Nurdağı Kaymakamı ve İslahiye Kaymakam Vekili Seyfullah Ordueri, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ali Kahveci ile İlçe Müftüsü Ramazan Yıldırım verdi. Şehit Yener'in 19 yıldan bu yana orduda görev yaptığı 5 yıl önce Ankara'ya atandığı öğrenildi. Eşi öğretmen olan 2 çocuk babası Mehmet Yener'in teşhisi için Isparta'da polis olan ağabeyi Ömer Yener'in de Ankara'ya gittiği belirtildi.

UŞAK ŞEHİDİ ERKAN TÜMER

Ankara’da yaşanan terör saldırısında Uşak Banazköy nüfusuna kayıtlı Havacı Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer de şehit düştü. Acılı aile yakınları DNA testi ve otopsi için Ankara’ya giderken şehit askerin naaşının Uşak’a getirileceği öğrenildi.

ÇANKIRI HAİN SALDIRIDA 2 ŞEHİT VERDİ!

Ankara’da meydana gelen patlamada Çankırı 2 şehit verdi. Patlama anında servis içerisinde bulunan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olarak çalışan Cumali Akman ve 3 yıllık Astsubay Mehmet Koray şehit düştü.

Cumali Akman

Şehit Akman’ın 3 yıllık evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Cumali Akman'ın Çankırı'da defnedileceği bildirildi.

Mehmet Koray Pınar

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan taziye mesajı yayımladı. Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dün gece Ankara’da meydana gelen hain saldırıda şehit olan asker ve sivil vatandaşlarımıza rahmet dilerim. Allah milletimizi korusun. Dirlik ve birliğimizi daim kılsın. Şu bilinmelidir ki Türk milleti bu badireleri aşacak güç ve metanettedir. Aynı saldırıda şehit olan Çankırılı hemşehrilerimiz Hava Astsubayı Koray Pınar ve Askeri Sivil Personel Cumali Akman’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz Çankırılılara sabır ve başsağlığı dilerim.”

BURSA'YA ÇİFTE ŞEHİT ACISI DÜŞTÜ!

Başkent Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden 2'sinin Bursalı olduğu belirlendi. Hain saldırıda hayatını kaybeden Muharebe Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın (25) Bursa'nın Mudanya ilçesindeki ailesine acı haber verildi.

Feyyaz İlhan

Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın şehit olduğu haberi üzerine Mudanya İlçesi Yalı Mahallesi Esenevler Cadddesi  Varel Apartmanı’nda oturan bir fabrikada işçi olarak çalışan babası Abdülcabbar İlhan, Annesi Cahide İlhan ve berberlik yaptığı öğrenilen kardeşi Gökhan İlhan Ankara’ya hareket etti.  


Van’ın Başkale İlçesi’nden gelerek Mudanya İlçesi’ne yerleşen İlhan ailesinin oturduğu sokak ve apartman Türk bayraklarıyla donatılırken, Mudanya Belediyesi de bu sabah bina önündeki molozları iş makineleriyle temizledi.

Son Güncelleme: 18.02.2016 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TÜRK 2016-02-19 18:53:33

Ölen değil ŞEHİT olanlar

banner89

banner83

banner26