banner94

KEMAL KILIÇDAROĞLU KIZILCAHAMAM'A GELDİ

Kızılcahamam'da düzenlenen toplantıda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Sencer Ayata eşlik etti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU KIZILCAHAMAM'A GELDİ

Kızılcahamam'da düzenlenen toplantıda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Sencer Ayata eşlik etti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Eylül 2015 Pazartesi 00:02
1603 Okunma
KEMAL KILIÇDAROĞLU KIZILCAHAMAM'A GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de Seçmen Hareketliliği ve Partilerin Oy Esnekliği" toplantısına katıldı. Kızılcahamam'da düzenlenen toplantıda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Sencer Ayata eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, toplantının yapıldığı otelde kampa giren Genç Milli Takım sporcularıyla da görüştü. 19 Eylül 2015'de İngiltere'de Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasında yarışacak Genç Erkek ve Genç Bayan Milli Takımı sporcuları CHP liderinden Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümlerinden mezun olan milli sporcuların atamalarının önündeki engellerin kaldırılmasını; sorunun TBMM'nin gündemine getirilmesini istedi. Kılıçdaroğlu, sporcuların talepleriyle yakından ilgileneceklerini belirterek şampiyonada başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kızılcahamam'daki toplantının ardından ilçe turu yaparak esnafla bir araya geldi. Kılıçtaroğlu bir çay evinde oturarak halk ile sohbet etti.


















Son Güncelleme: 14.09.2015 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2015-09-14 11:17:06

Ben olsa idim sunu sorardim. Sayin baskan, secilirsem "okullardan din drsini kaldiracagim ve diyaneti laiklestirecegim"in acilimi, Turkmilletini islsmdan uzaklastirip z erdust,lestirecem'mi

Avatar
Veysel BAYRAM (2) 2015-09-15 15:40:20

sünnetini inkâr eden dinden çıkıyor mu çıkıyor. küfre rıza küfür mü küfür. chp kurulduğu günden bugüne türk milletini islamdan uzaklaştırma fiili çalışmalarını yaptımı yaptı. 7 haziran öncesi seçilirsem okullardan din dersini kaldıracağım (aşırı ucu hdp okullardan din dersini kaldıracağım – diyaneti kapatacağım) dedi mi dedi.” bunun açılımı biz kuruluşumuzdan battığımız güne kadar türk milletini islamdan koparmak için çalışacağız demek mi demek” chpye bdp ye ve bunlarla ortak hareket eden mhp ye ve bu bloğa oy ile desten vermek allah (c.c)hın bir ayetini değil (hâşâ) tc.de islamin tamamini yasaklamaya (inkâra) fiili destek değilmi destek.”” ***** sonuç olarak ilkesinden ideolojisinden sapmış siyasi bir parti için ebedi âlemimizi karartmaya değer mi? bunun ölçüsünü idrak edeceğinizden şüphe duymadığım alnı secdeli kardeşlerimin özeleştirini yaparak 1 kasımda sandığa gitmeleri dilek ve temennisi ile.
not, bazılarına maksadım ak partiye oy sağlamak gibi gelebilir ama ilk a

Avatar
Veysel BAYRAM (1) 2015-09-15 15:41:37

iyi ki varsınız (!) chp+mhp kılıçdaroğlu, bahçeli. sayenizde 13 yıldır ülkemiz tek parti iktidarlarına kavuştu. ***** bu aziz millet 7 haziran seçimlerinde de birbiriniz ile ve iç dış vesayetçiler/şer güçler vb ile yaptığınız dolaylı dolaysız ittifakları fark etti. ülkemizi hükümetsiz bıraktığınızı gördü. özellikle ülkücü – milliyertci mhpnin başörtülüleri (müslümanlari) tbmmden ve hayatın her alanından kovalayan dsp(chp) ile koalisyon kurduğunu ama bunu 13 yılda islami ve t.cni şaha kaldıran ak parti ile koalisyon kurmayarak ülkemizi chpye ve bdp ye (teröre)mahkûm ettiğini gördü. sayenizde de 1 kasım akşamı ak partiyi % 50 -55 aralığında tek başına anayasayı değiştirecek güce kavuşacak inşallah. ***** şimdi gerçek manada sosyal demokrasi için chpye oy veren alni seçdeli sosyal demokrat (ve dolayısı ile bu oluşuma destek veren ülkücü _milli görüşcü) kardeşlerime islami ve insani bir tebliğ görevi hatırlanması. ”allah (c.c)ın bir emrini, hz peygamberimizin bir hadis veya

Avatar
şakir @Veysel BAYRAM 2015-10-02 22:49:13

salla, salla , meydan boş....aslanım benim.!

banner89

banner83

banner26