banner94

HAC KURALARI ÇEKİLDİ

2016 yılında hacca gidecek hacı adaylarımızın kura çekimi Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda bilgisayar ortamında noter huzurunda bugün gerçekleşti.

HAC KURALARI ÇEKİLDİ

2016 yılında hacca gidecek hacı adaylarımızın kura çekimi Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda bilgisayar ortamında noter huzurunda bugün gerçekleşti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
04 Mart 2016 Cuma 23:39
772 Okunma
 HAC KURALARI ÇEKİLDİ

2016 yılında hacca gidecek hacı adaylarımızın kura çekimi Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda bilgisayar ortamında noter huzurunda bugün gerçekleşti.  02/03/2016 Çarşamba günü Belediye Nikah ve Toplantı Salonunda saat 11.00'da başlayan canlı kura çekimi hacı adaylarımıza rahat bir ortamda izletildi. İlçe Müftülük Şefi Levent YEŞİLYURT'un hacı adaylarımızı selamlamasının ardından Başkanlık tarafından canlı olarak yayınlanan kura çekimi başladı. Canlı yayında Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr.Hasan Kamil YILMAZ'ın konuşmalarının ardından Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver GÜNENÇ teknik konularda hacılarımıza bilgi verdi. "Türkiye genelinde toplam 1.761.000 hacı adayının kayıt yaptırdığını, 2008 yılından beri kayıtlı olanların %35 yeni kayıt olanların ise %5 oranında şanslarının olduğu bildirdi.Ayrıca GÜNENÇ, çok yaşlı, hasta ve engelli olanların bedeni bir ibadet olan hac ibadetinde fiziki olarak sıkıntılarla karşılaşmamaları için vekil olarak birisini hacca göndermelerini tavsiye etti". Enver Günenç'in konuşmasının ardından Ankara İliyle kura çekimi başlatıldı. 

Kızılcahamam Müftülüğü olarak bu yıl hacca gidecek hacı adaylarına katılımlarından dolayı teşekkür eder, hayırlı bir hac sezonu olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederiz.           

02/03/2016-Çarşamba

HAC KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ: https://hac.diyanet.gov.tr

Son Güncelleme: 04.03.2016 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26