banner94

DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu milletin imkanları ile ortaya konmuş tankı topu uçağı helikopteri kullanarak milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyeceklerdir" dedi.

DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu milletin imkanları ile ortaya konmuş tankı topu uçağı helikopteri kullanarak milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyeceklerdir" dedi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Temmuz 2016 Cumartesi 01:17
1035 Okunma
DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI AÇIKLAMA
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu milletin imkanları ile ortaya konmuş tankı topu uçağı helikopteri kullanarak milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyeceklerdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk yayınına bağlanarak yaşananları değerlendirdi. Erdoğan, “Bu milletin imkanları ile ortaya konmuş tankı topu uçağı helikopteri kullanarak milletin üzerine gelmenin bedelini ağır ödeyeceklerdir. Bu konuda Cumhurbaşkanı olarak, Başbakanımız ve hükümetimiz olarak bizler atılması gereken adımları dik durmak suretiyle atacağız. Meydanı onlara bırakamayız. Şu anda yapmış oldukları işgali de kısa zamanda ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Kararlı şeklide bu işin üzerine gideceğimiz özellikle bildirmek istiyorum. Bu kararlılığımızı kimsenin test etmeye gücü yetmeyecektir” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlara meydanlara çıkma çağrısında da bulunan Erdoğan “Milletimizi illerimizin meydanlarına, havalimanlarına davet ediyorum. Milletçe havalimanında toplanalım, bunları o azınlık grubu tankları ile topları ile gelsinler ne yapacaklarsa yapsınlar. Halkın gücü üzerinde bir güç tanımadın şu ana kadar” dedi.
TSK’da emir komuta zincirinin çalışmadığını vurgulayan Erdoğan, “Şu anda emir komuta zinciri askıya alınmıştır. Emir komuta zinciri içinde altın üste yönelik adımları söz konusudur. Bu ülkede cumhurbaşkanı olarak ben başkomutanım, aynı zamanda Başkomutan olarak benim haberimin olmadığı böyle bir adımı atanlara yargı cevabı verecektir” diye konuştu.

Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın rehin alındığı yönündeki iddiaları da yanıtlayarak, “Bu tür haberleri ben de duydum, şu anda ne denli sağlıklı bilemiyoruz. Bu tür olayları olduğunda hava iyice bulanık olur, şu anda da böyle bir hava söz konusudur. Bu havayı bulanık hale getirenler beledini ödeyecektir” şeklinde konuştu.

Erdoğan konuşmasını sonunda, “Bu darbecilerin başarılı olacağına inanmıyorum, tarih boyunca başarılı olamamıştır. Er veya geç onlar yok olmuşlardır” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 16.07.2016 01:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruşen Ali 2016-07-16 02:34:35

bu daha başlangıç...

Avatar
Veysel BAYRAM -3- 2016-07-16 05:05:36

yurt dışına kaçanlara 3 davetten sonra vatandaşlıktan (maaşlarının vb. kesilmesini, haram mal varlıklarının özelleşmesini paraları yollanmasını) bir daha geri dönüşleri mümkün olmayacak şekilde ve r e s e n ihraçlarını, teröristlere destek verenlere, teröristlere, mafyalara, çetelere, magandalara, gaspcılara mâi̇de-33 ayette emrolunan "diyanet i̇şleri meali: allaha ve resûlüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut o yerden sürülmeleridir. bu cezalar onlar için dünyadaki bir rezilliktir. ahirette de onlara büyük bir azap vardır." ("en uygunu resen geri gelmemek üzere yut dışı cezası") hükmünün uygulanmasını bekliyor dilek ve temennisi ile.
not 1960 darbesinden ders alan bu asil millet uyandı ve devleti̇ne demokrasi̇si̇ne c.başkanina yasama ve yürütmesi̇ne sahip çıktı.

Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2016-07-16 05:07:06

Buda geçti yahuuu. T.C'nin mimarı Dünya mazlum Müslümanlarının, Türklerinin lideri önderi umudu adam gibi adam ve dava arkadaşları. Allah (c.c) Hz. Peygamber (S.A.V) tüm Müslümanların Mazlumların dua'ları seninle. Ama durmak yok, bir mahkemenin 6 -10 yıl sürmesi yok.
Muhalefeti hoş etmek için "özel yetkili savcılıkları, mahkemelerdeleri kapatmak yok. Bu asil Millet Hemen yeni anayasa, Başkanlık sistemi, davaları 3-5 ayda bitirecek özel yetkili ihtisas mahkemeleri,

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2016-07-16 05:08:01

Bazı cemaat, STK, Medya, sermaye vb. legal oluşumların, kendilerini devletten güçlü alternatif/paralel devlet vb. gördüğü ülkelerde demokrasinin yasaların adaletin uygulanması çok zor ama, sevsek de sevmesek de Meşru yasamanın, yürütmenin anayasaya/yasalara uygun aldığı her karar/kanun meşrudur. Yasaldır. 80-90 yıl önce uygulamaya konulan Kuvvetler Ayrılığı ve Cumhuriyeti Koruma ve Kollama Görevi denilen (TBMM yokmuş gibi) legal uygulamalar (!) demokrasiye yasamaya yürütmeye çelmedir, prangadır. Kuvetler ayrılığı YSK denetiminde/kontrolünde seçimleri yapmak, hukukçuların, Askerin, polisin (polis bu olayda yok ama geneli ifade etmek için adı geçiyor) görevi Milleti, Devleti, Cumhuriyeti, Demokrasiyi, yasamanın yürütmenin emrinde korumak ve kollamak olmalı dilek ve temennisi ile.

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-16 05:08:39

"Bir milletin Hiç devleti olmamaktansa en zayıf da olsa SEÇİLMİŞ bir Devletinin/hükumetinin ve özellikle seçilmiş bir hükumetinin olması BÜYÜK BİR İMKAN " İKEN, "İslama, Müslümanlara, Vatanımıza,Milletimize, Dünya Müslümanlarına/Türklerine, kutsal değerlere, makamlara, en çok hizmetin verildiği sahip-çıkıldığı, DEVLETİMİZİN iç/dış denetleyicilerden/sömürücülerden kurtarılmaya çalışan güçlü bir millet iradesi işbaşında iken, KİŞİSEL VE KURUMSAL MENFAATLERİ İÇİN BU GÜZELİM ÜLKEYE, MİLLETE DEVLETE DARBE YOLU İLE SAHİP OLMAK İSTEYEN HER KİM VE KİMLERSE, Bakara Suresi 216 Ayette bildirdiğin "Savaş, hoşunuza gitmediği halde, size farz kılındı. Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz." ilahi hükmü ve Kahhar ismi şerifinin hürmetine zalimleri (hidayeti/ıslahı mümkün olmayanları) kahreyle yarabbi... Amin, Amin. Amin

banner89

banner83

banner26