banner94

ANKARADA BİRLİK DERNEĞİNDEN ZİYARET

ABİDE 'den Ak Parti Genel Merkezine Ziyaret"

ANKARADA BİRLİK DERNEĞİNDEN ZİYARET

ABİDE 'den Ak Parti Genel Merkezine Ziyaret"

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Aralık 2022 Cumartesi 11:47
587 Okunma
ANKARADA BİRLİK DERNEĞİNDEN ZİYARET

ABİDE 'den Ak Parti Genel Merkezine Ziyaret"

Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkan Bayram Mutlu ve yönetim kurulundan oluşan bir heyetle Ak Parti Genel Merkezinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yaptığı başarılı programlar ve çalışmalar ile kamuoyunun takdirini kazanan her geçen yıl dahada büyümeye devam eden Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu ve ekibinin çalışmaları göz doldurmaya devam ediyor.

Heyet Önce Ak Parti Genel sekreteri Fatih Şahin Bey'e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşme Şahin'in makamında gerçekleşti.

Daha sonra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Av. Belgin Uygur ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Lokman Ertürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlere istinaden bir açıklama yapan Dernek Genel Başkanı Bayram Mutlu; her zaman söylediğim gibi siyaset bir çözüm yeridir. Bizde siyasilerimizle ilişkilerimizi iyi tutarak hem hemşehrilerimizin hemde üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek durumundayız. Bu sebeplerden dolayıda da bu tür ziyaretlerimize daha önce de olduğu gibi devam etmekteyiz dedi. 

Bayram Mutlu ayrıca Ak Parti STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur hanıma Derneklerin yaşadığı zorluklar ve sorunlarla ilgilide bilgi paylaşımında bulundu.

Mutlu Nazik kabullerinden dolayı Sayın Fatih Şahin Bey'e, Sayın Belgin Uygur Hanım'a ve Sayın Lokman Ertürk Bey'e Derneğimiz ve camiamız adına şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Son Güncelleme: 18.12.2022 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26