banner94

2017/2018 FUTBOL SEZONU İLK YARI  VE DEVRE ARASI KAMP DEĞERLENDİRMELERİ…….

Futbol sezonunun ilk yarısını tamamlamış bulunuyoruz.İlk yarıya damgasını vuran 3 önemli nokta var.BirincisiBaşakşehir’ in ilk yarıya damgasını vurması,ikincisi Beşiktaş ınAvrupada elde ettiği büyük başarı,üçüncüsü ise Galatasarayın Fatih Terim’ i getirmesi olarak değerlendirebiliriz.Fenerbahçe’nininadı,Trabzonunyükselişi,Göztepe’nin ve Kayseri’nin iyi futbolu ligde Şampiyonluk yarışının ne kadar zor ve zevkli geçeceğinin işareti.

Devre arasında Başakşehir Arda Turan’ı transfer ederek gücüne güç kattı.Beşiktaş Vida transferiyle güçlendi.Fenerbahçe ve Galatasaray bırakın transferi, ellerindeki fazlalıkları gönderebilse transfer yapmış kadar olacak.

TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI-        YENİLDİ AMA ELEDİ

OSMANLISPOR    2-BEŞİKTAŞ             1

Osmanlıspor Beşiktaş maçı ağır tempoda sanki hazırlık maçıyla eşdeğerdi.Osmanlıspor 3 gol dezavantajıyla çıktığı müsabakada elinden geleni yaptı. İkinci yarıda 2 gol bulsada, yedek ağırlıklı kadrosuyla çıkan Beşiktaş ı2-1 yenmeyi başardı.Ama elenmekten kurtulamadı.Osmanlısporun çabası ne kadar hoş ise,Beşiktaşın performansı da bir o kadar kötü………..

TRABZONSPOR VE BAŞAKŞEHİR KUPADA KAYIP-BURAK YOK GALİBİYETTE YOK

1/0 ın rövanşında  Konya spor ile karşılaşan Trabzonspor,Konyaspor’un iyi oyununa uyum sağlayamadı.Kötü futbolu 1/0 geriye düşmesine sebep oldu.Burak Yılmaz’ın olmadığı müsabakada gol sıkıntısı çeken Trabzonspor ,maçı 1/1 e getirsede elenmekten kurtulamadı.AynıakibetiBaşakşehirdeyaşadı.İstanbul ‘da oynanan müsabakada TFF 1.LİG’İN güçlü ekibi Giresun spor ile karşılaşan Başakşehir,ilk maça yedek ağarlıklı çıkmasının cezasını ödedi.İlk maçı 3/1 kaybeden Başakşehir bu maçı zorla da olsa 2/1 alsada kupadan elenmekten kurtulamadı.

FENERDE  TURLADI: İSTANBULSPOR 0-----FENERBAHÇE   1

İlk maçtaki rahat sıkoruyla rövanşa çıkan Fener,rakibini zorda olsa 1/0 yenmeyi başardı.Fakat oynadığı futbol hiç de beğenilmedi.Sadece Alper Potuk un gayretleriyle bir şeyler yapmaya çalışan Fenerbehçe,ileri uçta Fernandao’yla hiçbir varlık gösteremedi.Maçın 90. Dakikasında firikikten bulduğu golle maçı almasını bildi.Lig de nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu……..

ARSLAN’IN KUPA MESAİSİ

GÖZLER CİMBOMDA

Bu akşam 20,30 da oynanacak rövanş müsabakası merak edilmekte. Maçın skorundan çok Gomis ve Fatih Terim takip edilecek gibi.Gerçi 3/0 ın rahatlığıyla maça çıkacak olan Galatasaray, yedek kadroyla çıkarmı bilinmez………..Hazırlık kampında iyi görünen,ancak transfer yapamayan Galatasaray bakalım lig de ve kupada nasıl bir futbol sergileyecek?Bakıp göreceğiz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner83

banner26