banner94

TARTIŞMA KANLI BİTTİ BİR ÖLÜ

ANKARA'da aralarında husumet olduğu öne sürülen bir olayda birkişi hayatını kaybetti.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ BİR ÖLÜ

ANKARA'da aralarında husumet olduğu öne sürülen bir olayda birkişi hayatını kaybetti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Mart 2014 Pazartesi 18:19
2093 Okunma
TARTIŞMA KANLI BİTTİ BİR ÖLÜ
 Başkent’te silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Sıhhıye Sağlık 1 Sokak Abdi İpekçi Parkı yakınında meydana gelen olayda Kızılcahamam Taşlıca Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu söylenen bir kişi silahla vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken vatandaşlar sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen silahlı saldırıya uğrayan Ali Körpe (56) olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin bölgede yaptığı çalışma sonucunda olay yerinden taksi ile kaçan zanlı T.A.’yı Celal Bayar Bulvarı'nda yakalandı. Emeklipolis olduğu iddia edilen zanlı Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlının alacak verecek kavgası nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Görgü şahitleri, saldırganın önce bir el başına ateş ettiğini daha sonra ise yere düşen Ali Körpe'ye iki el daha ateş ettiğini söylediler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Güncelleme: 24.03.2014 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26