banner94

PİLAV GÜNÜNE DAVET

Kızılcahamam İmam-Hatipliler Derneği (KİMDER) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl 19. düzenlenecek olan geleneksel

PİLAV GÜNÜNE DAVET

Kızılcahamam İmam-Hatipliler Derneği (KİMDER) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl 19. düzenlenecek olan geleneksel

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Temmuz 2019 Çarşamba 23:37
365 Okunma
PİLAV GÜNÜNE DAVET

Kızılcahamam İmam-Hatipliler Derneği (KİMDER) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl 19. düzenlenecek olan geleneksel İmam-Hatipliler buluşması 14 Temmuz 2019 Pazar günü saat 11.00’da Kızılcahamam Anadolu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde yapılacaktır.

Kızılcahamam İmam-Hatipliler Derneği (KİMDER) Başkanı Hasan Soylu tarafından yapılan yazılı açıklamada;  

"Geçmiş yıllarda yaptığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz geleneksel mezunlar günü buluşması etkinliği ile okuldan mezun olan yüzlerce mezunun arkadaşlarına ulaşmasını hedefliyoruz. Yılda bir gün de olsa hasret gidermek, onlarla eski günlerini anmak üzere 19 Temmuz 2019 Pazar günü saat 11:00 ile 17:00 arası okul bahçesinde düzenlenecek olan etkinliğe tüm okul mezunlarını ve mensuplarını davet ediyoruz.

Kurulduğu günden bu yana okuldan mezun olmuş bay ve bayan öğrenciler, İmam-Hatip Lisesinde görev yapmış ve eski öğrencilerini görmek isteyen idareci, öğretmen ve öğrenciler bu buluşma etkinliğine davetlidir.

Kızılcahamam’da halen var olan dört İmam-Hatip okulunda okuyan öğrencilerimizle onların velileri, görev yapan öğretmen ve idarecilerimiz ve tüm gönüldaşlarımız davetlidir.

Programla ilgili daha geniş bilgi almak ve detayları öğrenmek için aşağıdaki telefon numaralarından bilgi alınacağı gibi, gelmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki telefon numarasına ulaşabilir.

Son olarak; Şehir dışından gelen arkadaşlarımızı öğrenci evlerimizde misafir edebiliriz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26