banner94

MUHTARLARI YAVAŞ'la BULUŞTU

İYİ Parti İlçe Yönetiminin organize ettiği etkinlikte muhtarlar Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

MUHTARLARI YAVAŞ'la BULUŞTU

İYİ Parti İlçe Yönetiminin organize ettiği etkinlikte muhtarlar Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Eylül 2019 Pazartesi 22:32
2866 Okunma
MUHTARLARI YAVAŞ'la BULUŞTU

İYİ PARTİ MUHTARLARI YAVAŞ'la BULUŞTURDU
İYİ Parti İlçe Yönetiminin organize ettiği etkinlikte muhtarlar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.
 Ziyarette İYİ Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Mehmet Uslucan, İYİ Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal ve İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 100'e yakın köy muhtarı hazır bulundu.
 Ziyarette muhtarlar isteklerini ve şikayetlerini dile getirdiler. Muhtarları dinleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tüm sıkıntıları yetkililerine ileterek, yakın zamanda da bizzat Kızılcahamam'a gelerek takipçisi olacağını dile getirdi. Ayrıca Yavaş, muhtarların mahalledeki işlere onay vermeden ödemelerin yapılmayacağını dile getirdi.
 Ziyaret sonunda Muhtarlar Mansur Yavaş'ın çok sevdiği höşmerim tatlısı; İYİ Parti İlçe Teşkilatı ise Atatürk'ün Kızılcahamam'da çekilmiş fotoğrafını tablo şeklinde Mansur Yavaş'a takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26