banner94

MEVLÜT KARAKAYA KIZILCAHAMAM'DA

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya Kızılcahamamda partililer ile biraraya geldi.

MEVLÜT KARAKAYA KIZILCAHAMAM'DA

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya Kızılcahamamda partililer ile biraraya geldi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
04 Aralık 2013 Çarşamba 20:58
2043 Okunma
  Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya Kızılcahamam MHP ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

  Kızılcahamam Belediyesi Büyük kaplıca arasında bulunan restorantda yapılan toplantıya MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Merkez Yönetim kurulu üyesi ve Kızılcahamam eski Belediye Başkanı Yaşar Yıldırım, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve yönetimi kurulu üyeleri, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur Tekin, Yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’nın katıldığı istişare toplantısında ilk sözü MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur  Tekin aldı. Toplantıya katılan herkese teşekkür eden Uğur Tekin, 2009 yılında kazandıkları yerel iktidarı 2014 yılında yapılacak seçimlerde devam ettireceklerini, seçimlere 118 gün kala İlçe teşkilatı olarak köylerde ve İlçe merkezinde hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. Uğur Tekin  Kızılcahamam Belediye Başkanı Adayı Coşkun Ünal ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’nın  30 Mart akşamı seçimi kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve MHP  Myk Üyesi  Yaşar Yıldırım, MHP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyelerine hoş geldiniz diyerek söylerine başlayan Coşkun Ünal, "Kızılcahamam’ın kendisi küçük ama çapının çok büyük bir ilçe olduğunu, Kızılcahamam’da değişim 1994 yılında başladı.  Değişimin mimarı Yaşar Yıldırım’dır. Yaşar başkanımızın başlattığı bu değişime belli bir süre ara verildi, 2009 yılında biz bunu devam ettirmeye çalıştık. Yaklaşık 5 yıl oldu, bizim yargılanacağımız tarih 30 Mart 2014 tarihi. 30 Mart tarihinde doğru mu yaptık, yanlış mı yaptık bunu hep beraber göreceğiz. Bizim tabii kendimize öz güvenimiz tam. Kızılcahamam Allahını seven, vatanını seven, insanların yaşadığı toplum. Kızılcahamam’daki insanlarımızın vefalı olduğunu, takdir edici olduğunu ve hizmetlerimizi görerek bizi tekrar iktidara getireceğine inanıyoruz. Tabii arkadaşlarımızın beraber çalışmasıyla, sahaya inerek, adım adım her tarafı karış karış gezerek,kucaklamasıyla olacaktır. Bizim buna inancımız tam. Bu seçimler cumhuriyet tarihinin en kritik seçimleri. Bu seçimlerde Türk Milleti geleceğini oylayacak.  Bu seçimler yerelden çok Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren bir seçim. İnşallah Cenab-ı Allah bizim gibi düşünenleri muvaffak edecektir. Ankara Türkiye’nin başkenti, Türkiye Ankara’dan sallanacak.

Siz Ankara’da en erken açıklanan belediye başkan adayısınız.  Sahaya inip, Ankara’yı karış karış gezerseniz, halkımızla toplantılarda bir araya gelinir ise Ankara’yı sallarsınız, sizde o vizyon ve karizma var. Sizin çok güzel projelerinizin olduğunu biliyoruz.  Ankara’nın Avrupa’da tur düzenlenmeyen tek başkent olduğu, Avrupa’da marka olmayan tek başkent Ankara’dır. Ankara marka başkent olacaksa,  rutin işler dışında Avrupa’da ve Dünyada olmayan sıra dışı projelerle olacağına inanıyorum. 

 

Kızılcahamam olarak sizlere elimizden gelen desteği vereceğimizi inanıyorum, Kızılcahamam’ın sizlere oy vereceğine inanıyorum. Kızılcahamam’ın bizleri birinci parti yapacağına inanıyorum.

Kızılcahamam’dan da Ankara’ya bir proje sunmak isterseniz, bizim Kirmir Vadimiz var. Kirmir Vadisi bakir bir vadidir ve Ankara’yı kurtaracak tek yerdir. Şimdiki iktidar Ankara’yı sağlık başkenti yapacağını söylüyor  ve trafiğin yoğun olduğu Ulus’a, Etlik’e beton yığınlarının, trafiğin, stresin olduğu yerlere hastane yapmak istiyor, fakat bu konunun uzmanları sağlık için temiz hava, stressiz ortam ve bakir yerler olması gerektiğini söylüyor. Bunun için en uygun yer de Kirmir Vadisi’dir. İlla ki Kızılcahamam’a yapılsın demiyorum, Güdül’e yapılsın, Yeşilöz’e yapılsın, Beypazarı’na yapılsın.

Kızılcahamam inşallah tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyeyi kazandığı bir yer olacak.  İnşallah Kızılcahamam bizim yüzümüzün akıyla geleceği bir yer olacak. İnşallah bizim hedefimiz 2023’de lider ülkenin lider ilçesi olacak. Biz değişim başlıyor diye seçimlere başlamıştık, şimdi yeni seçim kampanyamız da değişim devam ediyor olarak başlayacak.  İnşallah 30 Mart akşamında hem Kızılcahamam’ımızda hem de Ankara’mızda hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız, eğer büyükşehir belediye başkanlığı kendi partimizde olursa, Kızılcahamam Türkiye’nin bir numaralı ilçesi olmaya adaydır" dedi.

Seçime 118 gün kaldığını söyleyerek başlayan MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, 118 günün; bir duruma göre uzun bir süre bir duruma göre de çok kısa bir süre. Tabii Ankara, İlçeleriyle birlikte bizim için çok önemli.  Bundan bir buçuk yıl önce ilçe kongrelerimizde bir söz vermiştik.  Ankara’da bir strateji yaptık. Erken kalkan erken yol alır demiştik ve savaş barışta kazanılır demiştik. En erken çıkan parti İlçeleriyle biz olacağız demiştik. Allah’a şükür bunu gerçekleştirdik. 4 Mayıs’ta Polatlı ile başladık, 1 Aralık’ta bütün belediye başkan adaylarımızı açıkladık. 7 aylık bir sürede çok titiz bir çalışmayla adaylarımızı belirledik, zaten mevcut belediye başkanlarımız  yaptıkları kayda değer, çok değerli hizmetlerle adaylıklarını tescilledir.

25 İlçemize de talibiz, zaten mevcut 5 belediye başkanlığımız mevcudiyetini koruyacaktır. Ama burada bir anahtar var… adı Ankara, kimsesiz Ankara, sahipsiz Ankara. Sayın Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibibir çok maharetlere sahipmiş gibi ifade edilen şehir. Ankara şu anda Türk milletinin son kalesi.  Ankara İl Başkanı olmamız münasebetiyle değişik illere yaptığımız ziyaretlerde Ankara ne olacak sorularına şahit oluyoruz.  30 Marttaki seçim bir mahalli idareler seçimi olabilir, ama çok manidar bir sorumluğu omuzlarımızda taşıyoruz. Bu seçim bir sırat köprüsü, bu seçim bu milletin kaderini etkileyecek, bu seçim Türk milletinin geleceğini şekillendirecek, bu seçim bizi bu güne kadar var eden ve bundan sonra da kıyamete kadar var edecek varlık değerlerimizi tekrar tescil edecek. Dolayısıyla Ankara’da Türk milliyetçilerine çok büyük iş düşüyor. Kızılcahamam ve diğer ilçelerine başkentimize Türk Milletinin umudu ümidi sorumluluğuyla çok büyük iş düşüyor.  Ama hamd olsun Kızılcahamam’da seçim çalışması yaparken vatandaşa teveccühlerini isterken buraları örnek ve referans gösteriyoruz.  Bugün Kızılcahamam bizim yüz akımız. Bugüne kadar elde etmiş olduğu başarılarıyla, siyasette vurmuş olduğu iziyle ve yereldeki hizmetiyle Ankara’da herkese alnımızın akıyla referans gösterebileceğimiz bir İlçemiz, belediyemiz. Bugüne kadar Ankara’da Mhp’nin  kazandığı, ve bugünde halen kazanıp devam eden belediyelerin hizmetini bir kenara yazın, birde iktidar belediyelerinin hizmetlerini diğer bir kenara koyun ve teraziyle tartın. Bugüne kadar MHP li belediyelerin yaptığı her hizmet, Ankara’nın İlçelerinde insanlarımızın aklına yazılıdır. Mhp’li belediyelerimizin referansıyla göğsümüzü gere gere  Ankara’ya talibiz. Türk Milletinin son kalesi Ankara’yı almak zorundayız.  Bu zor süreçte Kızılcahamam’daki mevcudiyetimizi korumak, hem de Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni almak istiyoruz. Bugün burayı kazanacak ve kıyamete kadar adımızı konuşturacak belediye başkan adayımız var Allah’a şükür. Bir Ankara’nın öz evladı, bir Ankara sevdalısı ve Ankara’yı karış karış bilen, her sahasında ayak izi olan bir adayımız, hal böyleyken kalan 118 günlük sürede uyumayacağız, yatmayacağız, sosyal hayatımıza, özel hayatımıza sınırlama getireceğiz, ama bu Ankara’yı kazanacağız diyerek sözlerini tamamladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya yaptığı konuşmada özet olarak “Ankara’da doğdum ve büyüdüm, Ankara sevdalısıyım. Ankara için heybetimizde her şey mevcut. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını taşıyan belediyelerimizin her biri bir birinden başarılı, artık sıra büyükşehirde. Ankara geçirdiği yirmi yılı görmeli ve çekilen çilelerden kurtulmalı. Ailenizi, kendinizi ve çocuklarınızı düşünün ve doğru kararı verin. Bu seçim, bundan sonra ki yaşantınıza yön verecektir. Beş yıl içerisinde Ankara’nın merkezden kırsalına kadar güzelleştireceğim ve genel başkanımızın ifadesi ile alayını alacağız, büyük şehrin tacını biz takacağız. Başkan olduğumda rozetimi çıkartıp ayrım yapmadan yediden yetmişe herkese hizmet götüreceğim. Tüm kalbim ve inancım sizlerle, inanıyorum ki Ankara en doğrusunu seçecektir” dedi.




































































Son Güncelleme: 08.12.2013 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26