banner94

İLİM YAYMA CEMİYETİ KIZILCAHAMAM ŞUBESİ AÇILDI

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi 16 Mart 2014 Pazar günü saat 10:00’da yapılan törenle açıldı.

İLİM YAYMA CEMİYETİ KIZILCAHAMAM ŞUBESİ AÇILDI

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi 16 Mart 2014 Pazar günü saat 10:00’da yapılan törenle açıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Mart 2014 Pazar 18:09
2051 Okunma
İLİM YAYMA CEMİYETİ KIZILCAHAMAM ŞUBESİ AÇILDI
 İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi 16 Mart 2014 Pazar günü saat 10:00’da yapılan törenle açıldı.

Kızılcahamam Yabanabat Camii zemin katında hizmete faaliyet gösterecek olan İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi’nin açılışına; Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün, Müsiad Ankara Şube Başkanı Hüdaverdi Çakır, İmam Hatip Liseleri Kurusucusu Merhum Tevfik İleri’nin oğlu Faruk İleri, İlçe Müftüsü Tahsin Aydın, İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şube Başkanı Aslan Koca, Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney, Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Özdere ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program öncesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı tarafından bir konser verildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı, emeği geçenlere plaket takdim edildi. İlçe Müftümüzün duasından sonra hep beraber açılış kurdelesi kesildi. Hep beraber eda edilen Öğle Namazı’nın ardından, öğle yemeği yendi.

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam şubesinde bir adet sosyal aktivitelerin yapılabileceği  (tiyatro, konferans, panel, seminer vb.) 400 m2 çok amaçlı salon, bir adet yemekhane,  bir adet küçük toplantılar için salon ve kütüphane, spor aktivitelerin yapılabileceği spor salonu, İnternet Cafe ile hizmet verecek.



















Son Güncelleme: 16.03.2014 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2014-03-17 01:16:05

Yetişkin nüfus başta olmak üzere öğrencilerimizi çocuklarımızı MÜSLÜMAN TÜRK KÜLTÜRÜ ile yetiştirilmesinin en kolay ve uygun yolu Paneller konferanslar, tiyatrolar, okuma sohbet vb odaları aracılığı ile otururken eğlenirken eğitmekten geçeceğini bilen muhterem kardeşlerimizin Kızılcahamam’ımıza getirdikleri İLİM YAYMA CEMİYETİ KIZILCAHAMAM ŞUBESİNİN ((Kızılcahamama Kızılcahamamlı siyasilerin ve STK temsilcilerinin yapamadığı yapmak istemediği bir hizmeti)) açılış hazzını hep beraber tattık. ALLAH (c.c) gayesince hizmeti daim eylesin. Bu manada bu oluşuma katkı veren Muhterem Hocam Aslan KOCA hocam ve dava arkadaşlarından ve uzaktan yakından bu onurlu açılışı şereflendirenlerden Allah (c.c) ebeden razı olsun.(amin)

Avatar
Aleme verir talkını 2014-03-17 23:02:45

mustafa hoca sen artık emekli oldun. davetsiz yere sen değil (!) ben (!) giderim

banner89

banner83

banner26