banner94

HEMŞERİMİZ BİLİM İNSANI SEÇİLDİ

Kızılcahamamlı hemşerimiz 30 yaş altı bilim insanları grubunda.

HEMŞERİMİZ BİLİM İNSANI SEÇİLDİ

Kızılcahamamlı hemşerimiz 30 yaş altı bilim insanları grubunda.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Ocak 2021 Çarşamba 11:39
2388 Okunma
HEMŞERİMİZ BİLİM İNSANI SEÇİLDİ

İlçemizin yetiştirdiği ve Merhum Bülent Arslan ve İlçe Esnaflarımızdan bayan girişimci Kozlak Garden işletmecisi Nuray Arslan’ın oğlu Dr. Halil Ozancan ARSLAN 30 yaş altı bilim insanları grubunda yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kızılcahamam Anadolu lisesi mezunlarından olan ve sonrasında Türkiye Cumhuriyeti devlet bursiyeri olarak gittiği İsviçre'nin Zürih Üniversitesi Veteriner Fakültesinde büyük bir başarı gösterdi. Bu süreçte yaptığı çalışmalar ile dünya literatürüne giren hemşerimiz; özellikle doktora sürecinde ve doktora sonrası yaptığı bilimsel çalışmalar ile genç bilim adamları arasında (özellikle 30 yaş altı bilim insanları) adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Kızılcahamamlı hemşerimiz şuanda aktif olarak ulusal ve uluslarası çalışmalarına TAGEM bünyesinde bulunan Uluslararası Hayvancılık Araştırma Eğitim Merkezi Müdürlüğün'de doktora sonrası araştırmacı olarak devam etmektedir.

Hemşerimizi üstün başarılarından ötürü tebrik ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26