banner94

DOĞALGAZ ŞİMDİ ÇOK YAKINIMIZDA

Kızılcahamam'ın Beklediği doğalgaz, artık İlçemizinkullanımında.

DOĞALGAZ ŞİMDİ ÇOK YAKINIMIZDA

Kızılcahamam'ın Beklediği doğalgaz, artık İlçemizinkullanımında.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
12 Ekim 2013 Cumartesi 22:35
1327 Okunma
DOĞALGAZ ŞİMDİ ÇOK YAKINIMIZDA
Kızılcahamam'ın Beklediği doğalgaz, artık İlçemizinkullanımında.

Doğalgaz bundan 6-7 sene önce Kızılcahamam'ın girişine kadar gelmiş, fakat dağıtım ihalesi yapılamadığı için bu nimetten Kızılcahamam faydalanamamıştı. Bundan  yaklaşık 1 sene önce doğalgaz dağıtım ihalesini alan Koçoğlu firması, 2013 Şubat ayında ilk kaynağı yapmış ve 6-7 ay içinde Kızılcahamam'a doğalgazı kullandırmaya başlayacağını vaad etmişti.

İşe başladığı ilk günden itibaren geceli gündüzlü çalışan ve bu süre zarfında Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'yi kuran firma söz verdiği gibi Ekim ayında Kızılcahamam'ı doğalgaz ile tanıştı.

Doğalgaz dağıtım hatlarını ve istasyonlarını tamamlayan firma son olarak Botaş'a başvuru dosyasını iletmişti. Botaş yetkililerin istasyonlarda yaptığı incelemeler ve testler sonrasında doğalgaz Botaş borularından Kızılcahamam Doğalgaz  Dağıtım A.Ş. istasyonuna geldi.

Doğalgazın Botaş borularından, Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ana istasyonuna verilişi sırasında Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Asya Termal Genel Müdürü Mustafa Güngör, Botaş yetkilileri, Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Proje Müdürü Oğuzhan Soysal ve Koçoğlu firması yöneticileri hazır bulundu.

Botaş'a ait boruların vanasının açılmasıyla doğalgaz resmen Kızılcahamam'a gelmiş oldu. Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Oğuzhan Soysal; 60 bar doğalgazın sorunsuz olarak ana istasyona geldiği belirterek, dogalgazın ara istasyonlardan geçerek evlerin önündeki kutulara geleceğini belirtti.















Son Güncelleme: 12.10.2013 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26