banner94

BURUK GEÇEN İLK GÜN

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte özlenen görüntüler yayınlayamıyoruz.

BURUK GEÇEN İLK GÜN

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte özlenen görüntüler yayınlayamıyoruz.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Nisan 2020 Cuma 23:14
1584 Okunma

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte özlenen görüntüler yayınlayamıyoruz.

Kızılcahamam’da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte alışveriş telaşı başlar pide fırınlarında kuyruklar oluşur Cumhuriyet Meydanında iftar sofrası kurulur, iftar sonrasında Hacivat karagöz oyunları gösterile düzenlenirdi. Fakat bu yıl dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle ülkemizde uygulanan bazı uygulamalar nedeniyle bütün bu alışkanlıklarımızı erteleyerek çok durgun bir ramazan ayına merhaba dedik.

Ramazanın ilk gününü sizlere ulaştırmaya ve caddelerimiz nasıl neler yaşandı bugün onlara bir bakalım istedik.

Kızılcahamam Müftülüğü tarafındn başlatılan canlı yayın ile her gün öğlen saatlerinde vaaz verilecek il vaaz bugün Ramazan Ceylan hocamız ile başladı.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından kurulan ramazan çadırı da, Korona virüs salgını sebebi ile bu yıl Ramazan Ayı boyunca sefer tasları ile iftar yemeği dağıtarak günlük 120 aileye, yaklaşık 500 kişiye ulaşacak.Yemek dağıtım aracı ile Kızılcahamam’ın her köşesine ulaşarak ihtiyacı olan ailelere günlük yemek servisi hizmeti yapılmaya başlandı.

Son Güncelleme: 24.04.2020 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26