banner94

BEÇ-SEN KIZILCAHAMAM ŞUBESİNİN İFTAR YEMEĞİ

BEÇ-SEN Bağımsız Eğitim Çalışanları Sendikası Kızılcahamam şubesi tarafından üyelerine iftar yemeği düzenledi.

BEÇ-SEN KIZILCAHAMAM ŞUBESİNİN İFTAR YEMEĞİ

BEÇ-SEN Bağımsız Eğitim Çalışanları Sendikası Kızılcahamam şubesi tarafından üyelerine iftar yemeği düzenledi.

19 Temmuz 2013 Cuma 10:50
4173 Okunma
BEÇ-SEN KIZILCAHAMAM ŞUBESİNİN İFTAR YEMEĞİ

BEÇ-SEN Bağımsız Eğitim Çalışanları Sendikası Kızılcahamam şubesi tarafından üyelerine iftar yemeği düzenledi.

Kızılcahamam BEÇ-SEN tarafından Taş-divan Cafe Restoran’ta düzenlenen iftar yemeğine BEÇ-SEN Genel Başkanı Ferhat Şahin, Ankara Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sebahattin Gökmen, TRT Daire Başkanlığından Osman Gökmen, Kızılcahamam BEÇ-SEN Şube Temsilcisi İhsan  Özcanoğlu ve üyeler katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan BEÇ-SEN Genel Başkanı Ferhat Şahin; “Bu Ramazan-ı Şerifin Feyz ve Bereketini siz değerli üyelerimiz ve birleri misafir eden Şube Temsilcimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Kızılcahamam İlçemizin tarihi, turistik ve doğa güzelliklerinin yanı sıra coğrafi konumu bakımından tarıma elverişli olmakla birlikte hatta ekonomisinin tarıma dayalı olduğunu söyleye biliriz. Kızılcahamam konumu bakımından yer altı suları ve doğa güzellikleriyle zengindir. Kaplıca ve Soğuksu milli parkı ile ünlenmiş çevresi barajlarla çevrili Ankara’nın su ihtiyacını gideren önemli bir ilçe dir.

Yabanabad 1925 yılında 179 köyü, 1 Nahiyesi, 53.817 toplam nüfusu ile Ankara’nın en fazla köyü ve nüfusu olan kazasıyken bu gün nüfusun, köyleri ile birlikte 24966dır. İlçe merkezinde yaşayan nüfus ise 16,605 olup Ankara ilinin 19.uncu ilçesi durumundadır.

Bölgenin kent’e göç vermesi sebebiyle tarıma elverişli bir çok arazinin adeta boş yatmakta olduğunu söyleyebiliriz. Bir proje geliştirip bir an önce hayata geçirilmesi yönünden teşvik edici çalışmaların yapılması gerekmektedir. Bu yüzden Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde Tarım Meslek Liselerinin kurarak bir an önce Eğitim ve Öğretimine başlanması gerekmektedir” dedi.

İftar yemeği programında Katılımcılar tarafından birer selamlama konuşması yapılarak geleneksel hale getirilen BEÇ-Sen İftar yemeği  sone erdi.














Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İHSAN ÖZCNOĞLU 2013-07-19 11:50:31

BEÇ-SEN İLÇE TEMSİLCİLİĞİ İFTAR PROĞRAMINA DAVETİMİZE TEŞRİF EDEN BEÇ SEN GENEL BAŞKANI FERHAT ŞAHİN,TRT ANADOLU TV KOORDİNATÖRÜ OSMAN GÖKMEN ANKA-DER GENEL BAŞKANI SEBAHATTİN GÖKMEN,ANKA-DER BAŞKAN YARDIMCISI TARIK DURUTÜRK,SOĞUKSU HABER VE İHA HABER MUHABİRİ UĞUR BEY,KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ TURİZM VE TANITMA BÜROSU REHBERİ ALİ İHSAN BEY,BEÇ SEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE OKUL KURUM PERSONELİNE TEŞRİFLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.
İHSAN ÖZCANOĞLU BEÇ SEN DENETLEME KURULU ÜYESİ VE KIZILCAHAMAM İLÇE TEMSİLCİSİ....

Avatar
Ferhat ŞAHİN 2013-07-20 01:35:11

Bizlere İftar Soframızın Feyiz ve Bereketini Yaşatan İlçe Temsilcimiz İhsan ÖZCANOĞLU ve sayın Üyelerimizden ALLAH(CC) Razı Olsun
Saygılarımla...

banner89

banner83

banner26