Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

ŞEHİT AİLESİ ÇOK SEVİNDİ

15 Temmuz şehitlerinin aileleri terörist F. Gülen’in ölümüyle bayram yaptı.

15 Temmuz şehitlerinin aileleri terörist F. Gülen’in ölümüyle bayram yaptı.

15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşların aileleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in ölmesinin ardından sevince boğuldu.

15 Temmuz 2016 hain darbe girişimini engellemek için Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giden şehit annesi Muzaffer Gülşen’in iki oğlu Mehmet Gülşen (62), Hakan Gülşen (44) ve damadı Lütfi Gülşen (64), darbeciler tarafından F16’dan atılan bombayla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde şehit olmuştu. ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberini alan şehit annesi Muzaffer Gülşen ile şehit Lütfi Gülşen’in eşi Menzile Gülşen, duygularını İHA muhabiri ile paylaştı.

“Domuzlar yeseydi onun etini”

Muzaffer Gülşen, Gülen’in ölüm haberini duyduğunda çok mutlu olduğunu belirterek, “Düşman ölünce sevinilmez mi? Kurban olduğum Allah’ım onu temiz toprağımıza koymasın. Toprak kabul etmesin, cehennem ateşinde yansın. Dağlara atsalardı da domuzlar yeseydi onun etini” ifadelerini kullandı.

“Toprağa da yazık biraz daha sürünseydi”

Şehit Lütfi Gülşen’in eşi Menzile Gülşen ise “İlk duyduğumuzda çok sevindim ve mutlu oldum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. İnsan şeklinden çıkmış hayvan şekline girmiş. Çok sevindim o perişan halini görünce. Toprağa da yazık biraz daha sürünseydi” diye konuştu.

“Hepsi bir birinden bulacak”

FETÖ mensuplarının şekilden şekile girdiğine dikkati çeken Gülşen, “O kadar yetimlerin ve öksüzlerin bedduaları ne olacak? Kanları yerde kalmayacak. Hepsi bir birinden bulacak” dedi.

“İlk defa böyle mutlu bir röportaj yapıyorum”

Gülşen, Gülen’in ölümüyle en mutlu olduğu günü geçirdiğini kaydederek, “İlk defa böyle mutlu bir röportaj yapıyorum. O halini de gördüm köpek şekline gelmiş suratı. Kurtuluş değil ki ölüm onun için. Daha öbür dünya da neler çekecek?” şeklinde konuştu.

“Sopanın ucuna bağlamışlar, ateşe batırıp batırıp çıkartıyorlardı”

Gülşen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün bizim bayramımız ama biraz daha kötü ölebilirdi. Biraz sürünseydi daha iyi olurdu. O yüzünün hayvan şeklini rabbim gösterdi bize. Rüyalarıma girdi gece. Sopanın ucuna bağlamışlar, ateşe batırıp batırıp çıkartıyorlardı. Şehitler de etraflarında. Mutlu bir rüyaydı benim için. Daha çok çekecek. Rabbim bize neler gösterecek. Onun arkasındakileri de göreceğiz. Onlarda öyle ölecek.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
129 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN KURS KAYITLARI YENİDEN BAŞLIYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
231 Kez Görüntülendi.
KUT'ÜL AMARE ZAFERİNİN 109 YILI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
89 Kez Görüntülendi.
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİ TAMAMLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
140 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
157 Kez Görüntülendi.
YUMURTAYI YİNE İNDİRDİK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2217 Kez Görüntülendi.
TRAFİK KAZASI SONRASINDA BAYRAM AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
305 Kez Görüntülendi.
AK PARTİ NİSAN AYI DANIŞMA MEÇLİSİ YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
651 Kez Görüntülendi.
İŞYERİMİZE ELEMAN ALINACAKTIR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
123 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA KROS MÜSABAKASI
GÜNCEL
812 Kez Görüntülendi.
BOYA VE ALÇI İŞLERİNİZ İÇİN ARAYIN