Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" buluşmaları kapsamında Ciğirler Mahallesi Köy Konağı’nda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda Başkan Acar, mahallenin taleplerini dinleyerek belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Programda ilk olarak söz alan Dernek Başkanı, Mahalle Muhtarı ve AK Parti İlçe Başkanı, Ciğirler Mahallesi’nin merkez mahalle konumuna değinerek altyapı ve doğal gaz süreçlerine dair görüşlerini paylaştılar.
Başkan Acar: "7 Yıldır Muhtarlarımızla İstişare Halindeyiz"
Daha sonra mahalle sakinlerine hitap eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, görev sürecindeki 7 yıl boyunca köylere ve mahallelere kazandırılan hizmetleri özetledi. Hizmet üretirken istişare kültürüne büyük önem verdiklerini belirten Başkan Acar, "Biz gücümüzü hemşehrilerimizin duasından ve samimiyetinden alıyoruz. 7 yıldır her adımımızı muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla konuşarak, danışarak attık.
Mahallelerimizin her ihtiyacında yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.
Toplantıda ayrıca vatandaşların merakla beklediği doğal gaz altyapı süreci de değerlendirildi. Başkan Acar, konunun takipçisi olduklarını ve yıl sonuna kadar altyapı çalışmalarında önemli bir aşamaya gelinmesinin hedeflendiğini belirtti.
"Dinlemek bizden, takdir sizden" anlayışıyla hemşehrileriyle yüz yüze konuşmaya devam edeceğini belirten Başkan Acar, toplantı sonunda mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.