Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

KIZILCAHAMAM ANIT EĞİTİM KURUMLARI YENİ DÖNEME HAZIR

Uzun süredir yaptığı çalışmalarla Kızılcahamam’da güvenilir bir marka haline gelen kurumumuz tecrübeli, genç, güçlü eğitim kadrosuyla yeni döneme hazır!

Uzun süredir yaptığı çalışmalarla Kızılcahamam’da güvenilir bir marka haline gelen kurumumuz tecrübeli, genç, güçlü eğitim kadrosuyla yeni döneme hazır! Uygulamaya geçirdiği etkili eğitim sistemiyle öğrencilerini her gün bir adım ileriye götürmeyi amaç edinen kurumumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi için kayıtlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Günümüz imkanlarında yüzlerce farklı yerden ders dinleyebilme olanağına sahip öğrenciler için sadece ders dinleyerek başarıya ulaşma modeli artık çok eskide kalmıştır ve yeterli değildir. Bunun için kurumumuzda eğitim ve öğrenci koçluğu modeli ön plana çıkarılarak profesyonel uzmanlar eşliğinde öğrencimizin seviyesine uygun çalışma planları hazırlanmakta, eksikleri tespit edilmekte ve buna yönelik öğrencimizin “birebir” olarak çalışmaları takip edilmektedir.

Bizler, Anıt Eğitim Kurumları öğretmenleri olarak önceliğimiz öğrencimize en verimli eğitim hizmetini sunabilmek ve öğrencimize başarı yolculuğunda eşlik edebilmektir. Bunun için öğrencinin bireysel çalışma durumlarından kullandığı yayınlara kadar bütün her şeyini belirli bir plan ve sistem altında tutmaya özen gösteriyoruz. Dersleri için kullanacağı eğitim setlerini özenle seçiyoruz. Biliyoruz ki disiplinin olmadığı bir çalışmanın başarı getirmesi beklenemez.

Sistemimize velilerimizi de dahil ederek öğrencimizin devamsızlık durumlarını, ödev durumlarını, sınav sonuç durumlarını ve eğitimle ilgili bütün durumlarını velimizle günü gününe paylaşıyoruz.

Bizi tercih edip başarıya ulaşan yüzlerce öğrencimiz gibi bizimle birlikte başarıya yürümek isteyen tüm öğrencilerimizi kurumumuza bekliyoruz. Unutmayın; öğrencilerimizle daha verimli bir eğitim ortamı oluşturmak adına kontenjanlarımız sınırlıdır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
395 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
222 Kez Görüntülendi.
TKDK VE KIYEGDER IPARD HİBELERİNİ AÇIKLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
231 Kez Görüntülendi.
ENGELLİLER HAFTASI İÇİN MİLLET BAHÇESİNDE ETKİNLİK YAPILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
380 Kez Görüntülendi.
MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'A GELİYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1441 Kez Görüntülendi.
OSMAN DOĞAN HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
522 Kez Görüntülendi.
ANNELER DOYASIYA EĞLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1235 Kez Görüntülendi.
KEMİK SAĞLIĞINA İYİ GELEN BESİNLER
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
2177 Kez Görüntülendi.
BU KAVURMA ÜNÜNE ÜN KATIYOR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
240 Kez Görüntülendi.
ANNELER GÜNÜ PROGRAMINA DAVET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
468 Kez Görüntülendi.
KENE VE KENE KAYNAKLI HASTALIKLAR PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI