Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

SIFIR ATIK BAHÇESİNE REKOR ZİYARET

​​​​​​​Kızılcahamam Belediyesi tarafından yürütülen sıfır atık sisteminde Pilot ilçe Kızılcahamam’da yapılan çalışmalar Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yürütülen sıfır atık sisteminde Pilot ilçe Kızılcahamam’da yapılan çalışmalar Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.

Sıfır Atık’ta Türkiye’nin Pilot şehri olan Kızılcahamam da yapılan ve 5 Haziran Çevre günün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum’unda katılımlarıyla hizmete giren Sıfır Atık Bahçesine Rekor ziyaret gerçekleşti.

Sıfır Atık Bahçesinde 2,5 ayda yapılan analizlere göre 1497 kişi ziyaret ederek 16.789 kg atık getirildi. Bu zaman içinde Bahçemizde 444 kişiye Atık kart tanımlandı. Toplamda 18.000 puan yüklenildi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Sıfır Atık Şehrinde yeni hizmete alınan bahçemize Kızılcahamam halkının rekor ziyareti ve bu uygulamaya katkıları bizleri memnun ederek yaptığımız teşvikleri artırmayı planlamaktayız. SAT kart uygulamamızın başarısı İlçemizde yaygınlaşarak 1309 kişiye ulaşmıştır. Atıklarını değerlendiren vatandaşlarımızdan Kartlarına şuana kadar 151.911.42 puan yüklenerek yerel esnaflarımızdan yapılan puan harcaması ise 102.795 olmuştur.

YENİ UYGULAMALAR DEVREYE GEÇİYOR

Yeni Uygulamaya geçireceğimiz Depozito çalışmamızın geçtiğimiz günlerde  imzaladığımız protokolle beraber makinelerin test aşamasında olduğunu belirtir en kısa zamanda sizlerin hizmetine girecektir. SAT kartlarımızın içerisine yüklenen puanların harcama kriterlerine yenilerini ekleyerek direk Sıfır Atık Bahçemizden hediye ürün standını da oluşturmaktayız.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
592 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
203 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
438 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1753 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
270 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
345 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
378 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
487 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1290 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
5207 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU