Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

HERKESİN BİR DİKİLİ ÇİÇEĞİ OLDU

Kızılcahamam Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından İlçe Nüfusu 27 bin 507 adet çiçek dikerek herkesin bir çiçeği oldu.

Kızılcahamam Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından İlçe Nüfusu 27 bin 507 adet çiçek dikerek herkesin bir çiçeği oldu.

Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Sokak lambalarının direklerine, Parklara ve kurum önlerine Sarkıcı Petunya, Kadife, Begonya, Cam Güzeli, Gazanya, Zinya, Mine, Yıldız ve Kül Çiçekler dikildi.

Park ve Bahçeler Müdürü Talip Yüce Yaptığı açıklamda; Kızılcahamam’da her bir vatandaşımızın dikili bir çiçeği var artık. İlçe Halkımızı ve işimizi severek yapıyoruz. Türkiye’nin Termal Cenneti Kızılcahamam’a gelecek olan misafirlerimizi de çiçeklerle karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yaptığı açıklamada Sevginin rengini en ücra köşelere taşımak için kapı kapı gezerek vatandaşların dertlerini dinliyor 2 yılda kazandırdığı proje ve hizmetleri anlatıyoruz.

“Gönülden Gönüle Bir Yol Vardır” sloganı ile yola devam ettiklerini belirten Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Muhabbetimizi her daim diri tutmak için milletimizin yanında olmaya söz verdik. Hemşerilerimiz ile birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma duygularını en üst seviyede tutmanın gayreti içerisindeyiz. İnsanımızı seviyoruz, her konuda onların yanlarındayız. Büyüklerimizin görüşlerini almak, gençlerimizin isteklerine kulak vermek ve her bir bireyimizin derdine ortak olmak için tüm gayretimiz ile çalışmaya devam ediyoruz.” Park Bahçe Müdürlüğümüz ise ilçe nüfusumuz 27 Bin 507 adet çiçek dikerek ilçemize gelen misafirlerimizi ve ilçe halkımızı parklarımızda gözlerini kamaştıracak dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
67 Kez Görüntülendi.
GELENEKSEL İFTAR ÇADIRI KURULACAK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
281 Kez Görüntülendi.
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NURİ AKÇA GÜVEN TAZELEDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
166 Kez Görüntülendi.
ANKARA'DA EN YÜKSEK PROMOSYON ALAN KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
6 ŞUBAT DEPREMİNİN YIL DÖNÜMÜNDE MEVLİD OKUTULDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
71 Kez Görüntülendi.
"KEŞKE RÜYA OLSAYDI" TİYATRO SAHNELENDİ.
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
278 Kez Görüntülendi.
BERAT GECESİ İDRAK EDİLDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
198 Kez Görüntülendi.
OKULLAR BAYRAK SEVGİSİ İLE BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
263 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESPOR LİDERLİĞE OTURDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
65 Kez Görüntülendi.
BUGÜN BERAT KANDİLİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
749 Kez Görüntülendi.
GENÇ YETENEK DOĞANAY VURAL TRT EKRANLARINDA