Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

İYİ PARTİ KONGRESİNE YOĞUN KATILIM

İyi Parti 1. Olağanüstü kongresi Ankara Spor salonunda on binlerin katılımıyla gerçekleşti.

İyi Parti 1. Olağanüstü kongresi Ankara Spor salonunda on binlerin katılımıyla gerçekleşti.

Kongre salonu hınça hınç dolduran partililer için salon önüne dev ekran kuruldu, o alanın dolması ile birlikte binlerce partili gençlik parkına ve Anıtkabir'e hücum etti. Gençlik parkını adeda panayır alanına döndü, 10 Kasımdan sonra Anıtkabir İyi partililerin hücumu ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Kızılcahamam İlçe Başkan'ı ve önceki dönem belediye Başkan'ı Coşkun ÜNAL'ın üst kurul delegesi olduğu kongreye Kızılcahamam'lı partililer yoğun katılım sağladı.

Partililer kongre salonuna uzak yerlere arabalarını çekerek yaklaşık 2-3 km yol yürüyerek ve bir çok arama noktasından geçirildi.

Genel Başkan Meral AKŞENER Saat 11:00 de salona gelerek, özel olarak hazırlanan plotform üzerinde bütün salonu dolaşarak partilileri selamladı.

Eski Devlet Bakanı Ahat ANDİCAN'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede daha sonra Meral AKŞENER konuşma yapmak için kürsüye çıktı. AKŞENER konuşmasında " taksiciden ayakkabıcıya emeğinizin karşılığını almak istiyorsan İyi Parti sizindir. Artık bu ülkede iyileri ve iyilikleri konuşma vakti gelmiştir." Ülkedeki sessizliğin korkunun sessizliği olduğunu söyleyen AKŞENER " iş adamı susuyor, ekonomi tepe taklak olmuş, bizler koku duvarını yıkacağız. Tek sesle doğru bulunmaz, sonra bakıyorlar hepten yanılmışız diyorlar. Devletimiz ve Ordumuzun sırlarını Fetöcülere siz verdiniz. Ülke sırlarını vermek hangi devlet adamına yakışır." dedi.

Tek aday olarak girilen seçimi kullanılan 1060 oyun tamamını alarak Meral AKŞENER yeniden genel başkan seçildi.

Geçtiğimiz hafta Kamu Sen Genel Başkanlığından istifa eden İsmail KONCUK ve Türk Büro Sen Genel Başkan'ı Fahrettin YOKUŞ'un da yer aldığı 80 kişilik G.İ.K üyesi ve M.D.K üyelerinin seçimi yapıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
31 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM ULUSLARARASI SIFIR ATIK AĞINA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
723 Kez Görüntülendi.
ABDULKADİR ACAR HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
274 Kez Görüntülendi.
ATLI POLİSLER KIZILCAHAMAM SOKAKLARINDA
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
421 Kez Görüntülendi.
BEYAZ ALTININ YOLCULUĞUNA BAŞLANILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
310 Kez Görüntülendi.
MUHTARLAR TOPLANTISI DÜZENLENDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
719 Kez Görüntülendi.
SATAN DEĞİL, ALAN BELEDİYE
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
485 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1233 Kez Görüntülendi.
MESUT ORHON HAKKA UĞURLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
208 Kez Görüntülendi.
HAYDİ KIZILCAHAMAM MAÇA
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
311 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ACAR ABB MECLİSİNDE KONUŞTU