Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

BAŞKAN MUHİTTİN GÜNEY PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, 26.08.2017 tarihinde Hacca gideceğinden dolayı yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Pazartesi günü mesai bitiminde belediye personeli ile bayramlaştı ve helallik istedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, 26.08.2017 tarihinde Hacca gideceğinden dolayı  yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Pazartesi günü mesai bitiminde belediye personeli ile bayramlaştı ve helallik istedi.

Adem Özbekler Kültür Merkezi’nde belediye personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve Belediye Başkan yardımcısı Fahrettin İlhan Belediye Meclis Üyeleri, Kemal Öztürk, İbrahim Yıldız, Murtaza Güngör, Durali Uygun, Fatih Oral, Yusuf Şengül Songül Ergelen, Adem Emin Atakul, Hamis Tüfekçi, Murat Can  01.09.2017 Pazar günü kutlayacağımız Kurban Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştılar.

Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanımız Muhittin Güney; Belediyemizin yaptığı ve yapacağımız projelerinden bahsederek, Kızılcahamam için  elimizden geldiği kadar en güzel şekilde hizmet yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz dedi.

Başkanımız, her ne kadar da aynı çatı altında çalışsak ta böyle hep birlikte bir araya gelemiyoruz. Sadece kısım kısım birimlerinize yaptığımız ziyaretlerde sizlerle oturup konuşabiliyor, dertleşebiliyoruz. Bu törenlerde hepinize hitap etme fırsatı buluyoruz diyerek personelimize belediyemizin devam eden ve yapılacak olan projelerinden bahsetti.

Başkanımız konuşmasının sonunda tüm personele ve belediye meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yaklaşan Kurban Bayramı’nı tebrik ederken personele çikolata hediye etti. Belediye personelinin, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyeleri ile bayramlaşmasıyla program sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
307 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
368 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1069 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4272 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
813 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
562 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
397 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
293 Kez Görüntülendi.
ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK VAR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1951 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’IN EN GENÇ MUHTARI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
526 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM TEKRAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU