Ankara'da Birlik Derneği'nin geleneksel iftar proğramı Sincan'da yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar proğramı Sincan Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı. İftara yakın katılan davetliler yoğunluktan dolayı yer bulmakta zorlandı.
İftar Proğramına protokoldende ilgi büyüktü. Ak Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt, Anahtar Parti Ankara İl Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetimleri, Bürokratlar, Medya Temsilcileri, Ankaralı sanatçılar, Siyasi parti ilçe Başkan ve yönetimleri, belediye meclis üyeleri, stk başkanları ilçe dernekleri katılım sağladı.
İftar Proğramında bir Konuşma Yapan Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu, tüm katılımcılara teşekkür ederek, Başı rahmet ortası mağfiret sonuda günahlardan arınma olan Ramazan Ayı vesilesiyle burdayız. Ramazan Ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği bir aydır. 22 Şubatta 9 yaşına giren derneğimiz Ankaralı hemşehriler arasında birlik ve beraberliği sağlamayı kardeşliği ve dayanışmayı artırmayı hedeflemektedir.
Mutlu konuşmasına, Sosyal Yardımlaşma alanında da faaliyetler yürüten derneğimiz 5 yıl önce başlatmış olduğu "Kardeşlik Ziyaretleri" projesi kapsamında da hem ramazan ayında hemde diğer zamanlarda ihtiyaç sahibi ailelerimize çeşitli yardımlar ulaştırmaktadır diye devam etti.
Daha sonra Anahtar parti Ankara İl Başkanı Ömer Korkmaz ve BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt ve Ak Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi iftar proğramına katılan davetlilere birer konuşma gerçekleştirerek ramazan ayının manevi önemi değindiler ve davetlerinden dolayı Abide Genel Başkanı Bayram Mutlu'ya teşekkür ettiler.
İftar Proğramı Dernek başkanı Bayram Mutlu'nun teşekkür konuşması, Çay sohbeti ve fotoğraf çekimi ile son erdi.