Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

İHL MEZUNLARI BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam İmam Hatip Mezunları yemekli buluşma programı düzenlendi.

Kızılcahamam İmam Hatip Mezunları yemekli buluşma programı düzenlendi.

Seyr-Et Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve eşi Ayşe Güney,  Kızılcahamam İmam Hatip Mezunları eski ve yeni öğretmenler ve davetliler katıldı.

Eski arkadaşlar bir araya gelerek sohbet ettiler. Belediye Başkanı Muhittin Güney programda  bir konuşma yaparak İmam Hatip mezunları ile birarada olmakan memnuniyet duyduğunu belirterek katılan davetlilere teşekkür etti. 

 

Yorumlar

ali çakır 8 Yıl Önce

gözümüz kızılcahamam imam hatip lisesi temsilcileri olan ilk mezunları aradı onlar neden yok acaba

Veysel BAYRAM 8 Yıl Önce

Ülkemizi Kur'an kurslarini, Hafizlik muessesini IHO vb. kapatan, IHL'lerini, Ilahiyat fakultekerini kendiliginden kapatilmasini saglamak icin ogrencisiz birakan, bu okullardan mezun olanlara polislik vb. Memurluklari bile çok gören zihniyeten, siyasetten, siyasetçiden kurtaran ALLAH (c.c)'imiza hamd, bütün bu negatif uygulamalar pozitife çeviren siyasetciden, siyasetten ALLAH (c.c) razi olsun. Cok daha uzun saglikli omur ve iktidarlar nasip etsin. AMIN.AMIN. AMIN...............NOT.Bir attaki kızılay ile ilgili hsbere yazdigim yorumu inşallah Muhterem Kaymakam bey okumuştur. Okumamış ise okumasına vesile olandan ALLAH (c.c) bin kere razı olsun

HABER KAYNAĞINIZ GÖZDEN GEÇİRİLMELİ 8 Yıl Önce

ki̇mder daha önce pilav gününü yapmayacağını duyurmuş idi. buradan bakabilirsiniz: http://www.kizilcahamamhaber.com/geleneksel-pilav-gunu-bu-sene-yapilmayacak_d22850.html haberinizde ise bu yemeği ki̇mder düzenledi diyorsunuz. bu yemek mezunların kendi insiyatifi ve iradesi ile düzenlenmiş, masrafları yine mezunlarca ve hocalarımızca karşılanmış, derneğin katkısının olmadığı bir etkinliktir. birbirini ve hocalarını özlemiş i̇hl mezunlarının gönül zincirinden doğan bir hasret giderme etkinliğidir. hiçbir dernek - vakıf - şahıs sponsor edilmemiş, başbaşa bizbize olabilme gayreti güdülmüştür. haberin doğrusu: http://www.kizilcahamamhaber.com/imam-hatip-mezunlari-kizilcahamam-da-bulustu_d22870.html lütfen haberlerinizi yayınlamadan önce teyit ettirerek gözden geçiriniz.

Haber Yayınlarken Dikkat... 8 Yıl Önce

http://www.kizilcahamam.bel.tr/12477/baskanimiz--imam-hatip-mezunlari-ile-bir-araya-geldi ortada davet eden bir dernek ve teşekkür edilen bir dernek yönetimi yok. belediye sitesinde doğru bilgi yer alıyor. mezunların kendi organizasyonudur. kimder zaten daha önce duyurmuştu pilav günü yapmayacağını. şimdi düzenlenen yemek kimderin değil, mezunların kendi tertibidir. bu nedenle haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Yasin babayigit 8 Yıl Önce

selâmün aleyküm bu yılki buluşmanın kimder adlı dernekle alakası olmadığını bildirir sevgiler sunarim Yasin Babayiğit Anafartalar çarşısı camii imam hatibi Kızılcahamam imam hatip lisesi 1992 yılı mezunların dan. .

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
11 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
16 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
594 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
786 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
545 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
380 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
288 Kez Görüntülendi.
ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK VAR
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1925 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM’IN EN GENÇ MUHTARI OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
519 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM TEKRAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU