Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

AK Parti Kızılcahamam İlçe başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

AK Parti Kızılcahamam İlçe başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

Ankara Konak'ta düzenlenen iftar yemeğine,   AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Hasan AKAN, İl Koordinatörü Ertuğrul Cenk, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney, İlçe Başkanı Sefa Yıldırım , Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Mahalle Başkanları ve İlçe Muhtarları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım selamlama konuşmasında , 11 ayın sultanı ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını  belirterek, bizden hiç bir desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve kıymetli eşi Ayşe Güney hanım efendi olmak üzere il yönetim kurulu üyemiz Hasan Akan Abimize huzurlarınızda teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim dedi.

Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı selamla konuşmasında  "her daim değerli teşkilat mensubu üyelerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yasarken ramazan ayının böylesine manevi bir ortamda yaşandığı dönemde,  bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Ramazan ayının güzelliklerinin yılın 365 gününe yayılması dileğiyle diyerek belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanımız Muhittin Güney, hepinize hürmetlerimi sunar hayırlı ramazanlar dilerim" dedi. 


Yorumlar

Veysel BAYRAM 8 Yıl Önce

Gururun hakim olduğu dönemde üçlü olmayı bırakın tek olmanın nimetlerini mhp borçlarını ödemekten 2009 da iktidarı altın tepside mhp ye ikram ettikm Bu dönem muhterem baskan ve en buyuk yardimcisi Ayse hanimefendide mutevaziligi ve üçlü olmanın tüm nimetlerinden yararlanildigini ; bu güç ile yatırımların çok kısa sürede ve kaliteli olarak bittiğini goruyor ve ilk defa bir donemde yapilan yatirimim ayni donemde de acilisinin yapilacagini da görüyor muhterem başkanımıza ve esi hanmefendiye teşekkür ediyoruz. "Hastane yerini begenmesek de zamana uygun bir yapıya kavuşmanın sevinci ile" Yorlunuz acik ALLAH (c.c ) yar ve yardımcınız olsun.

Asim Celimsiz 8 Yıl Önce

Mustafa bey iftar sofrasında ama bu habri degerlendirmemis. Ona göre yemeğin haber değerini yok. Yada sayın editör cok mu yorulduda istirahat halinde mi.

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
92 Kez Görüntülendi.
KUR’AN KURSU KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
275 Kez Görüntülendi.
VAHİTTİN ÜNLÜ HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
668 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
231 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
482 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1828 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
286 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
353 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
386 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
491 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI