Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

TAHİR TAŞKIN MHP İL YÖNETİMİNDE

MHP Ankara İl Başkanlığı 10. Olağan Kongresi’nin galibi mevcut başkan Fatih Çetinkaya oldu. Çetinkaya 604 delegeden 350’sinin oyunu alırken diğer aday İbrahim Kartal 254 oy aldı.

 
    MHP Ankara İl Başkanlığı 10. Olağan Kongresi’nin galibi mevcut başkan Fatih Çetinkaya oldu. Çetinkaya 604 delegeden 350’sinin oyunu alırken diğer aday İbrahim Kartal 254 oy aldı.
    MHP Ankara İl Başkanlığı 10. Olağan Kongresi ATO Kongre Merkezi’nde yapıldı. Üç adayla başlayan kongrede Veysel Karani Oruç’un adaylıktan çekilmesinin ardından seçim yarışı mevcut başkan Fatih Çetinkaya ile İbrahim Kartal arasında geçti. Kongreye gelmeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gönderdiği mesajla adaylara başarılar diledi.
 
    Kongreye, MHP Ankara Milletvekilleri Özcan Yeniçeri, Zühal Topçu, Yıldırım Tuğrul Türkeş, Mustafa Erdem, MHP Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın, Konya Milletvekili Faruk Bal, MHP Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya, Emin Haluk Ayhan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel katıldı.

    Genel kongre sonbahara

    MHP Ankara İl Başkanlığı 10. Olağan Kongresi’nin divan başkanlığını Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın yaptı. Ankara ile birlikte 37. il kongresini gerçekleştirdiklerini belirten Yalçın, genel kongrenin sonbaharda yapılmasının planlandığını söyledi. Kongrede gündem maddeleri ve faaliyet raporunun okunmasının ardından adayların konuşmalarına geçildi.

      Adaylardan birlik mesajı

   Siyasi konuşmalarını yapan her iki aday da birlik ve beraberlik mesajları verdi. İbrahim Kartal, “Adaylık sürecinde diğer arkadaşımı incitecek bir davranışta bulunmamaya dikkat gösterdim” dedi. Fatih Çetinkaya ise “ Hiçbir partilimizi kabul etmeme lüksümüz yoktur” diye konuştu. Adaylar listelerinde yer alan delegelerle birlikte sahneye çıktı. Kartal ve Çetinkaya oy kullanacakları sandık başına beraber gelerek birlikte poz verdi. Oldukça çekişmeli geçen kongrenin galibi Fatih Çetinkaya oldu. 604 delegenin oy kullandığı seçimlerde Fatih Çetinkaya 350 diğer aday İbrahim Kartal ise 254 oy aldı.
 
   Fatih Çetinkaya’nın yönetim listesine Giren Kızılcahamam Eski İlçe Başkanı Tahir Taşkın’ise Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
Yorumlar

ülkücü 12 Yıl Önce

Tahir Başkan Kızılcahamam İlçe Başkanı iken göstermiş olduğu başarılı performansına bir yenisini ekleyerek Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl yönetimine girmiştir.Gördüğümüz üzere orada göstermiş olduğu gayretli ve başarılı çalışmaları ile İl Başkanlığının kazanılmasında da büyük pay sahibi olmuştur.Kendisine bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar dileriz.

rıfkı keleş 12 Yıl Önce

kardeşimiz tahir başkana başarılar

Cengiz 12 Yıl Önce

Kızılcahamam'ın değerli siyasi kişiliklerinden olan Tahir kardeşimizin böyle güzel mevkilere gelmesine çok seviniyorum. İnşallah daha da ileriye daha da büyük mevkilere gelmesini hep birlikte göreceğiz ve şahit olacağız.

Kızılcahamam vatandaşı 12 Yıl Önce

Çok güzel bir olay bu bence. Çünkü Kızılcahamamda büyümüş kişilerin Türkiye'nin 2. Muhalefet partisinin kalbine yani Ankaraya yönetim kurulu üyesi olarak gitmesi heyecan verişi gelişmelerden. Diğer tüm siyasi kişiliklerinde böyle güzel haberlerini almayı bekliyoruz. selamlar.

Ali TURGUTOĞULLARI 12 Yıl Önce

Tahir Başkan siyasi yapısı ve kişiliği olarak Kızılcahamama büyük gelen Kızılcahamama sığmayan bir yapıya sahipti, kendini daha iyi göstereceği yerlerden biri olan Ankara ya gitmesi güzel bir gelişme. Tebrikler.

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
39 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
199 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
300 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
352 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
453 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1199 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4662 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
823 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
575 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
418 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI