Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

BAŞKAN ACAR 7 YILINI DEĞERLENDİRDİ : 7 YILDA 77 HİZMET

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, görevdeki 7 yılını değerlendirdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, görevdeki 7 yılını değerlendirdi.
Göreve geldiği ilk günden bu yana Kızılcahamam’ı daha yaşanabilir, daha modern ve daha güçlü bir geleceğe taşımak için kararlılıkla çalıştıklarını belirten Acar, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla her bir vatandaşın hayatına dokunan, kalıcı ve nitelikli hizmetler üretmeyi temel ilke edindiklerini ifade etti.
1 Nisan 2026 tarihi itibarıyla görevinde 8. yılına girerken, “7 Yılda 77 Hizmet” vizyonuyla ilçeye kazandırılan projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan Acar, bu süreçte atılan her adımda birlik ve beraberliği güçlendiren, gönül belediyeciliği anlayışını esas alan çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
12 Temmuz 2025 tarihinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle ilçede hayata geçirilen hizmetlerin toplu açılışını büyük bir gurur ve coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirten Acar, bu anlamlı günün yalnızca kazandırılan eserlerin değil, aynı zamanda ortaya koydukları hizmet anlayışının da önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Bu süreçte kendilerine her zaman destek olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan’a, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’a, bölge milletvekillerine ve ilçe başkanlarına şükranlarını sunduğunu belirten Acar, sağlanan güçlü desteklerle Kızılcahamam’ın her geçen gün daha da gelişmiş ve daha yaşanabilir bir ilçe haline geldiğini söyledi.
Aynı şekilde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına ve her zaman yanlarında olan Hemşehrilerine de teşekkür eden Acar, ortaya konulan bu ortak emeğin Kızılcahamam’ın geleceğine yön verdiğini kaydetti.
Belediyeciliği yalnızca altyapı ve üstyapı hizmetleriyle sınırlı görmediklerini ifade eden Acar, sosyal, kültürel ve çevresel projelerle ilçeyi bütüncül bir anlayışla geleceğe taşıdıklarını, her hizmette insanı, doğayı ve kültürel değerleri korumayı esas aldıklarını belirtti.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ilçe için hayata geçirilecek daha birçok proje ve gerçekleştirilecek önemli hedefler bulunduğunu ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
17 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ACAR 7 YILINI DEĞERLENDİRDİ : 7 YILDA 77 HİZMET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
109 Kez Görüntülendi.
ÇAM OTELE ERKEK RESEPSİYONİST ALINACAK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
237 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ACAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
65 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA 30 MART ULUSLARARASI SIFIR ATIK GÜNÜ KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1035 Kez Görüntülendi.
YASER AKKAYA HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4013 Kez Görüntülendi.
DOSTLAR KONAĞININ BU GECEKİ ADI KIZILCAHAMAM MUHABBETİ OLDU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
829 Kez Görüntülendi.
RESUL YILDIZ HAKKA YÜRÜDÜ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
781 Kez Görüntülendi.
BÜYÜK KAPLICA DÜKKAN İHALESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
347 Kez Görüntülendi.
İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ KIZILCAHAMAM İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
832 Kez Görüntülendi.
RECEP ACAR HAKKA YÜRÜDÜ