Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

GELİN TANIŞ OLALIM PROJE EKİBİ İLÇEMİZE DÖNDÜ

Kızılcahamam Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan Şanlıurfa Harran Kaymakamlığı'nın ortağı olduğu, Ankara Kalkınma

Kızılcahamam Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan Şanlıurfa Harran Kaymakamlığı'nın ortağı olduğu, Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteği ile hazırlanan 'GELİN TANIŞ OLALIM' sosyal etkileşim projesi kapsamında Belediye Başkanı Muhittin Güney, eşi Ayşe Güney, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, eşi Şenel Yıldız, ilçemiz protokolü, proje ekibi ve öğrencilerimiz Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde proje faaliyetlerini tamamlayarak ilçemize döndüler.

30 Mart 2015 Çarşamba günü ilçemizden Şanlıurfa'ya giden heyetimiz, yapılan ziyaretler ile iki ilçe arasındaki sosyal etkileşim projesi kapsamında yapılan  çalışmalarda öğrencilerimizle birlikte amacına ulaşan faaliyetleri gerçekleştirdiler. Projeyi yakından takip eden Karadağ Kalkınma ajansı projenin pilot bir proje olmasından dolayı ilgilendiklerini ilk defa uygulanan bu projeyi örnek alacaklarını ve Kalkınma ajansının etkileşim projeleri arasında yer alacağı belirtildi.

Şanlıurfa  ve Harran ziyaretlerinden dönüş yapan heyet, "'GELİN TANIŞ OLALIM' sosyal etkileşim projesi kapsamında yapılan faaliyetlerin çok olumlu geçtiğini, özellikle kendilerine sergilenen misafirperverlikten dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.  Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Kaymakamı Temel Ayca ve kendilerine Harran'da misafirperverliklerini gösteren herkese teşekkürlerini ilettiler. 























Yorumlar

Veysel BAYRAM 8 Yıl Önce

Türk. Laz. Kurt. Alevi. Hepimiz Canakkake ruhu ile tanış ve kardeş olarak yasarken, kendini milletin efendisi yöneticisi kabul edenlerin daha çabuk amaçlarına ulaşa bilmeleri için aramıza soktukları fitne fırsatları boylesine etken programlar ile yok ederek Aziz Turk milketine tekrar Çanakkale ruhunu asilamaya çalışanlardan Allah (c.c ) razı olsun.

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
411 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
139 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
283 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1472 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
256 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
333 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
373 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
471 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1245 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4948 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU