Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

KARDEŞLİĞİ SENDEN ÖĞRENDİK YA RESURULLAH

Kızılcahamam İlçe Müftülüğü tarafından 17 Nisan 2012 Salı günü saat 20.00'de Kızılcahamam Belediyesi Yabanabat Kültür Merkezinde Kutlu Doğum Proğramı düzenlendi. Peygamber sevdalısı yüzlerce Kızılcahamam'lı büyük bir coşkuyla programı izlemek için akın etti.

Kızılcahamam İlçe Müftülüğü tarafından 17 Nisan 2012 Salı günü saat 20.00'de Kızılcahamam Belediyesi Yabanabat Kültür Merkezinde Kutlu Doğum Proğramı düzenlendi. Peygamber sevdalısı yüzlerce Kızılcahamam'lı büyük bir coşkuyla programı izlemek için akın etti. 

Program İstiklal Marşının okunmasının ardından, Merkez Yukarı Camii Müezzin-Kayyımı Abdullah YİĞİT'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "Biriz Bir Deniz Kardeşiz" adlı sinevizyon izletildi. Programın sunucusu Murat ÖZDEMİR, programa konuşmacı olarak misafir edilen Diyanet İşleri Başkanlığı Disiplin ve Değerlendirme Daire Başkanı Av. Selami AÇAN'ın özgeçmişini okudu.

Peygamberimizin 1441. doğum yıldönümünü münasebetiyle kutlanan Kutlu Doğum Haftası Programına bayanların ilgisi büyüktü. İlçe Kaymakamı Mustafa ÇİT, Belediye Başkanı Coşkun ÜNAL, İlçe daire amirleri, Müftülük camiasından emekli olan görevliler, İmam-Hatip Lisesi Öğretmenleri, öğrencileri,Kuran kursu öğretici ve öğrencileri, din görevlileri ve vatandaşlarımız katıldı. 

Peygamberimizin doğum yıldönümünü anma olarak kutladığımız bu günde aslında Peygamberimizi anlamamız gerektiğini belirten Selami AÇAN, "Hz. Peygamberin Kardeşlik Ahlakı ve Hukuku" konulu konferansı yoğun izleyici önünde devam etti. Peygamberimizin kardeşlik ahlakına değinen AÇAN, kardeşliğin önemine dikkat çeken konuşmacı, peygamberimizin ahlakından kardeşliğinden büyük ilham almamız onun yolundan gitmemiz gerektiğini belirtti

Program Mustafa AKBAŞ ve ekibinin katıldığı Türk Tasavvuf Musikisi ile devam etti. Son olarak katılan vatandaşa kitap dağıtımı yapılarak program sona erdi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
366 Kez Görüntülendi.
ARAÇINIZI İLKGÜNKİ TEMİZLİĞİNDE BULACAKSINIZ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
116 Kez Görüntülendi.
ANKARA VALİLİĞİNDEN ZİRAİ DON UYARISI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
251 Kez Görüntülendi.
BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1054 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
245 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
330 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
370 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
468 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1239 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4881 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU