Kategoriler

Yöremizden Dünyaya.. Soguksuhaber.com

TARAFTARIN DİKKATİNE

Kızılcahamamspor A.Ş. yönetimi tarafından taraftarın önümüzdeki müsabakalarda daha dikkatli olmaları hakkında açıklama yaptı.


Kızılcahamamspor A.Ş. yönetimi tarafından taraftarın önümüzdeki müsabakalarda daha dikkatli olmaları hakkında açıklama yaptı.

KIZILCAHAMAMSPOR’ UMUZA GÖNÜL VEREN DEĞERLİ TARAFTARLARIMIZ

Sahamızda oynadığımız müsabakalarda bazı taraftarlarımızca yapılan çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle aldığımız para cezaları nedeniyle kulübümüzün yaşadığı mali kayıplar ve tekrarı halinde yaşayacağımız daha ağır maddi cezalar ile ayrıca, seyircisiz oynama ve saha kapatma cezaları ile karşılaşma riskimiz nedeniyle kulübümüz, ilçemiz ve sizler için büyük önem arz eden kalan müsabakalarımıza yönelik hatırlatma yapmak ve destek talep etmek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

Son olarak; sahamızda Bandırmaspor ile oynadığımız müsabakada kapalı tribünlerde yer alan 100-150 kişilik bir grubumuzun yapmış olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kulüp olarak Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6.000.-TL para cezasına çarptırıldık. Hatırlanacağı üzere daha öncede Körfez FK. müsabakasında sahaya sadece 8 adet konfeti atıldığı için 7.500.-TL,Eyüpspor müsabakasında ise protokol ve kapalı tribünlerde meydana gelen kavga nedeniyle 9.500.-TL para cezası almıştık.

Futbol Disiplin Talimatı’ nda saha ve seyirci olayları ile çirkin ve kötü tezahüratta bulunmanın karşılığı olarak kulüplere ağır para cezaları, tekrarı halinde seyircisiz oynama cezası ve saha kapatma cezaları verilmektedir. 

Sezon başından beri kötü tezahüratta bulunmayan ve centilmenliği ile ön plana çıkan siz değerli taraftarlarımıza, kulübümüzün bu tür cezalar ile karşılaşmaması, sahamızda oynama avantajını kaybetmemek, ayrıca kendi sahamızda oynayacağımız kalan 3 müsabakada takımınızı izlemekten mahrum kalmamak için, bununla birlikte bütçesi ve gelir kaynakları kısıtlı olan KIZILCAHAMAMSPOR’ umuzun menfaatlerini ve geleceğini düşünerek, sizleri bundan sonraki müsabakalarımızda çirkin ve kötü tezahüratta bulunulmamasını, rakip takım ve taraftarlarının tahrikleri karşısında dahi herhangi bir olaya sebebiyet verilmemesini önemle hatırlatırız.

Siz değerli taraftarlarımızın da bu durumlara karşı gerekli olan hassasiyeti göstereceğine olan inancımız tamdır. Futbol Federasyonuna ödemek zorunda kalacağımız şimdiden 23.000.-TL’ yi bulan para cezaları yerine, bu paranın futbolcularımıza ödenmesi yada kulübümüz için yatırım yapmanın kulüp, Kızılcahamamspor halkı ve taraftarları olarak hepimizin ortak arzusu olacağını biliyoruz.

Değerli taraftarlarımız bu takım sizlerin. Takımınızı her zaman olumlu yönde destekleyeceğiniz ve takımınıza sahip çıktığınız için sonsuz teşekkür ediyoruz.



Sevgi ve saygılarımızla.

KIZILCAHAMAMSPOR A.Ş.

YÖNETİM KURULU

Yorumlar

namık kemal 12 Yıl Önce

iddaadan qelen para cezayı ödemeye yeter sanırım....

kemal celik 12 Yıl Önce

iddaadan gelen parayi surekli cezaya odesin o zaman yonetim futbolculara ne odenecek peki.yazok degilmi 23000 liraya

namık kemal 12 Yıl Önce

iddaaya mı qüvendiniz iddaa yokken ne veriliyidu futbolulara iddaa yan qelir yan qelirle kapatsınlar işte

Daha Fazla Haber
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
73 Kez Görüntülendi.
ORMAN BENİM KAMPANYASINA KIZILCAHAMAM'DA KATILDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
205 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DAĞ LALESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
305 Kez Görüntülendi.
YAŞAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
352 Kez Görüntülendi.
GÜNEŞ PANELLERİ TAKILDI ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
453 Kez Görüntülendi.
YUKARIKARAÖREN MAHALLESİNDE YAĞMUR DUASI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
1206 Kez Görüntülendi.
ÇERKEŞ KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDE TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
4668 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM'DA GİZEMLİ KRAL HAVUZU
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
823 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
575 Kez Görüntülendi.
KIZILCAHAMAM DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
KIZILCAHAMAM HABERLERİ
418 Kez Görüntülendi.
YENİ TEPEBAŞI CAMİİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI